Nyhed

TopGunn udgiver surprise-album lige om lidt

GAFFA.dk – alt om musik

SAS lander til midnat

Klokken 00.00 natten til i morgen fredag den 24. april udgiver den danske hitmager TopGunn sit fjerde album, surprise-udgivelsen SAS

Albummet udkommer kun et år efter 1991, som indholdt hits som "Detaljen" og "Nik & Jay" – og delte albumtitel med udgivelser fra så forskellige kunstnere som The William Blakes, Moonjam og Monrad & Rislund.

TopGunn udtaler i en pressemeddelelse: “Jeg laver jo primært min musik, fordi jeg ikke kan lade være. Og på det sidste har jeg faktisk ikke lavet andet end at arbejde. Det har været nødvendigt for mig, og det er et tilvalg, af det, jeg er allermest stolt af – min musik".

SAS er ifølge hans pladeselskab Sony Music en afspejling af TopGunns liv. Det viser "alt fra ulykkelige break-ups og kærestesorger til torsdagsdrinks på Københavns cocktailbarer og lange køreture på Danmarks landeveje." TopGunn forklarer: "Jeg prøver så vidt muligt at lukke folk ind i de forskellige kroge af mit liv, der udspiller sig.

TopGunn har fået producerhjælp fra både duoen Rob x Jenne samt brødrene Asmus og Emil Harm, som også var med til at producere 1991-albummet. Derudover indeholder albummet gæsteoptrædener fra blandt andre Medina og Branco.

TopGunn alias Oliver Gammelgaard Nielsen markede sig først som producer for Kidd i 2011 og som en del af det uafhænige pladeselskab Cheff Records. Han albumdebuterede i 2013 med det GAFFA-Prisen-vindende 21, som i 2015 blev fulgt op af Ingen andre og i 2019 af 1991. Han er kendt for hits som "Kongens have", "6 liter", "Dejlig", "Hyggesang" og mange flere.


GAFFA er i morgen tidlig klar med en anmeldelse af det nye album.

LÆS OGSÅ: TopGunn-interview: Det her er året, hvor jeg bliver rigtig, rigtig stor

ANNONCE