Nyhed

VIDEO: Fans og kendte danser til Mattias Kolstrup – sammen og hver for sig

GAFFA.dk – alt om musik

Kolstrup alias Liberty har i fællesskab med kollegaer, dansere og ikke mindst sin bror produceret energisk musikvideo til førstesinglen ”Closure”. Se videoen øverst i artiklen.

”Sammen – hver for sig” er efterhånden blevet det overordnede motto og budskab under den igangværende corona-pandemi. Det er også ud fra den tanke, at musikvideoen til ”Closure” med Liberty alias den tidligere Dúné-sanger Mattias Kolstrup er blevet skabt.

Kolstrup havde oprindeligt planlagt en anderledes produktion af en musikvideo i samarbejde med sin bror, Jeppe Kolstrup, men som med så meget andet skulle det ikke gå sådan. De lagde derfor hovedet i blød.


LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Mattias Kolstrup klar med nyt soloprojekt

Da brødrene Kolstrup havde planlagt en musikvideo præget af dans, teamede de i stedet op med danserinden Olivia Sola, som udarbejdede en koreografi, som burde være let at udføre. Koreografien blev sendt ud som en opfordring til fans verden over, som nu kunne blive en del af musikvideoen ved at optage sig selv.

På kort tid modtog Kolstrup videoer fra alle verdens hjørner, og de mange bidrag er blevet en integreret del af musikvideoen. I videoen finder vi også kendte ansigter som Clara, Emil Millang, Mekdes, Mags, Drew (i øvrigt Kolstrups hustru) og Dopha.


Kolstrup fortæller her om processen:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg lever og ånder på scenen. Så i denne tid, hvor jeg har været nødt til at udskyde koncerter med Liberty-projektet, har processen med videoen været en fantastisk alternativ måde at dele min musik med andre på. Jeg har bevidst valgt at søge vejen igennem viljen i den her tid og fremfor alt give folk musik.

– "Closure" er en sang, man bare kan danse til og få sig et break fra verden med. Og gider du ikke danse, så brug nummeret som en opfordring til at slå dig løs kreativt. Solen skinner, imens vi sidder derhjemme og er ved at gå amok, og det trækker mere end nogensinde i os alle for mødes. Men det er netop nu, vi må hænge i, blive hjemme og danse med hinanden eller helt for sig selv for at holde humøret oppe


LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Ruben Søltoft samler kollegaer i genialt "Imagine"-spoof

Liberty er Kolstrups nye soloprojekt, som blev sat i søen i sidste måned. Det første udspil kom med singlerne ”Closure” og ”Viva La Illusion”, og debutalbummet står til at udkomme senere i dette forår.

ANNONCE