Nyhed

James Vincent McMorrow giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

I går kunne vi her på GAFFA annoncere, at Vega er klar til en genåbning. Og nu smider de altså en James Vincent McMorrow koncert på 2021-programmet.

Forsynet med en iørefaldende falset og med et nyt album på vej er irske James Vincent McMorrow nu klar til at tryllebinde Store Vega den 2. april.

På debutalbummet Early in The Morning bliver de akustiske guitarer hurtigt et varemærke og en velkendt og identificérbar lyd for James Vincent McMorrow. Men på de opfølgende plader har han trukket sin lyd i en mere elektronisk retning med input fra både r&b og hiphop, og det kommende album, Grapefruit Season, er ingen undtagelse.

Her kan man ifølge Vega opleve en kunstner, der har forstået sig selv på et dybere plan, og hvor livet ikke handler om, at alt skal give mening; det handler om at finde fred med det faktum, at ingenting gør.

Idéen om at livet er kaotisk gennemstrømmer hele det femte album, som McMorrow selv har produceret størstedelen af.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Nu med fokus på elektroniske virkemidler

Over det sidste årti har Dublin-fødte McMorrow etableret sig selv som sangskriver med et rummeligt spektrum af stilarter. Han synger, producerer og spiller et hav af instrumenter. Han har skabt sig et musikalsk univers, der favner enormt bredt og har desuden arbejdet på Drakes album Views. Han har med andre ord for længst droppet beskrivelsen som en “indie-folk-singer-songwriter”.

Om det kommende album siger McMorrow selv:

“Albummet er helt alsidigt, og det elsker jeg. Resultatet er en plade, der i sig selv er kaotisk, for sådan er livet for mig”.

Og nu bliver det altså muligt at få indsigt i, og blive en del af McMorrows kaotiske liv og univers, når han den 2. april optræder i Store Vega.

Billetsalget starter fredag den 28. august via vega.dk, luger.dk og Ticketmaster. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et festfyrværkeri af genrer

ANNONCE