Nyhed

Lyt: Madonna og Missy Elliott er med på et nyt remix af Dua Lipas "Levitating"

GAFFA.dk – alt om musik

En drøm går i dag i opfyldelse for alfa-hunnen Dua Lipa, som lander nyt remix af sangen "Levitating" sammen med nogle af de helt store kvindelige musikveteraner. Hør remixet nedenfor. 

Det er lille fredag, og solen skinner. Vi venter stadig på mere klarhed omkring forhandlingerne af fase 4 og savner den fysiske tilstedeværelse ved en koncert.


Men imens vi venter, kan vi jo lige så godt smide alt det øreguf efter jer, som vi kan. Og nu er der altså netop landet et remake af Dua Lipas “Levitating” med intet mindre end Madonna og Missy Elliott på featuring-vokaler.

Remaket af ørehængeren “Levitating” er lavet af dj’en The Blessed Madonna (også kendt som The Black Madonna), og Dua Lipa selv kalder arrangementet for “en drøm, der går i opfyldelse”

Lipas manager, Ben Mawson, kunne da også for nyligt afsløre, at teamet forsøgte at arrangere et samarbejde med Madonna. I et interview til Music Week fortalte manageren, at veteran-popstjernen har haft stor indflydelse på Future Nostalgia – Dua Lipas nyeste album fra marts måned. Han nævnte blandt andet Madonnas Confessions on a Dancefloor fra 2005 som en stor inspiration til pladen.

I en femstjernet anmeldelse af Future Nostalgia skrev vores anmelder tilbage marts:

Kort sagt tager Dua Lipa dig med en tur rundt på dansegulvet gennem de sidste fire årtier. Og hun formår at smelte lyden af kvindelige ikoner som Madonna, Kylie Minogue, Donna Summer og Olivia Newton-John sammen til en funky smeltedigel af moderne retro-pop og samtidig gøre det til sin helt eget udtryk.”

Tidligere på ugen kunne man desuden opleve Lipa på det nye nummer “Ún Día”, der er et samarbejde med J Balvin, Bad Bunny og Tainy.

Det skete efter, at Future Nostalgia blev nomineret til Mercury Prize sammen med Stormzy, Chali XCX, Laura Marling med flere. 

Så vi kan i virkeligheden ikke sige så meget andet end: nyd din torsdag aften i solen med et spritnyt girl power-nummer på anlægget.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Dua Lipa – popstjernen, vi alle har brug for lige nu


Hør remixet af "Levitating":

ANNONCE