Nyhed

Mariah Carey annoncerer sjældenheds-opsamling og bonus-single

GAFFA.dk – alt om musik

The Rarities, som albummet kommer til at hedde, udkommer 2. oktober 2020, annoncerer den erfarne popstjerne. Som forløber til udgivelsen sender hun en ny single ud på fredag, 21. august, en sang som er indspillet sammen med Lauryn Hill.

Singlen hedder “Save the Day” og er blandt det ekstramateriale, der kommer til at være på opsamlingsalbummet, sammen med demoer, B-sider og sange, som aldrig tidligere har været udgivet. Albummet følger op på en række delinger af ligeledes ældre materiale, som pop-matriarken har samlet gennem årene og deltes under hashtagget #MC30 for at hylde 30 år i musikbranchen.

Selvom sangfuglen Mariah Carey er en særdeles erfaren kunstner (dog er hendes præcise alder på bemærkelsesværdig vis stadig ukendt for offentligheden), er hun stadig ung af sind og er på ægte popstjernevis meget aktiv på sociale medier; erklæringen om det nye album fandt sted på Twitter, hvor Mariah skrev: ”Den her er til jer, mine fans, for at fejre os, og for at takke jer for årevis af rendyrket kærlighed og støtte. Jeg er jer evigt taknemmelig.”

LÆS OGSÅ: Mariah Carey fylder 50 – eller 51. Her er hendes vilde rekorder

I juli annoncerede sangerinden også på Twitter, at hun var ved drive et memoir i folden med titlen The Meaning of Mariah Carey, som skal udkomme 29. september, bare få dage før The Rarities er på gaden. 

ANNONCE