Nyhed

Carl Emil Petersen drager på jubilæumsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Fejrer sine 10 første år på landevejen i 2021

I 2021 er det 10 år siden, den da 20-årige Carl Emil Petersen debuterede som sanger og sangskriver. Dengang var han forsanger i bandet Ulige Numre, hvis debutsingle "København" hurtigt blev et hit og i dag er en klassiker.

Året efter modtog han som yngste sangskriver nogensinde Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat med blot fem sange fra Ulige Numres første ep på CV'et. Det vakte debat, men pengene viste sig at være givet godt ud, for siden er fulgt først to album med Ulige Numre og siden – efter Ulige Numres overraskende opløsning i 2017 – to soloplader. Det andet Ulige Numre-album, Grand Prix, modtog to Danish Music Awards, og Carl Emil Petersen har fået optaget i sin sang "Frit land" fra dette album i den netop udsendte 19. udgave af Højskolesangbogen.


Nu fejrer han sine første 10 år i musikken med jubilæumsturnéen 10 år i rock & rul med fuldt band, hvor vi formodentlig kan høre nogle af hans mest kendte sange som "Blå”, “Halvnøgen”, “Liv før døden” og “Finale på et filmset”, for ikke at tale om "København" og "Frit land".

Carl Emil Petersen og band kan opleves her:

9. april: Gimle i Roskilde Hallen, Roskilde


14. april: Store Vega, København

15. april: Skråen i Nordkraft, Aalborg

16. april: Musikhuset Aarhus


17. Fredericia Teater, Fredericia

Billetsalget begynde 2. december klokken 10 via gig.to/carlemilpetersen

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Carl Emil smittede Aarhus


Varm op med titelnummeret af Carl Emil Petersens seneste album, Amager Forbrænding, optaget live i Vega, september 2020:

 


ANNONCE