Nyhed

JULEKALENDER-LÅGE 8: Se rørende uropførelse fra Gurli Octavia

GAFFA.dk - alt om musik

Bag dagens låge gemmer sig en rørende, hyggelig og kuldegysfremkaldende session med Gurli Octavia fra den 14. november på Atlas i Aarhus. 

På sådan en grå tirsdag i december, hvor kulturen igen lukker ned og vi kigger ind i det sidste seje træk i coronaen, så kan man godt have brug for at høre, at der er andre, der også synes, at det hele er lidt hårdt nogle gange. Gurli Octavia deler gavmildt ud af sine egne kampe og erfaringer i denne smukke session.

Den 29. januar udgiver Octavia sit første fuldlængdealbum I Could Be Blossoming Instead, som hun spillede flere numre fra, da hun gæstede Atlas:


– Op til albummet havde jeg en slags åbenbaring om, hvor meget jeg i virkeligheden lod folk styre mine kreative valg. Jeg havde ikke nogen tillid til at det, jeg lavede, var godt nok, og jeg tvivlede meget på, om både min kreativitet og min sangskrivning var god nok. Og det blev jeg bare pissetræt af.

LÆS OGSÅ: Talentfuld sangskriver åbner for nye musikalske sider

I skabelsen af I Could Be Blossoming Instead tog Gurli Octavia derfor en beslutning om at være mere i kontrol:


– Jeg reflekterede meget over, hvordan jeg nogensinde skulle få erfaringen om, at det jeg gør, er godt nok, hvis jeg ikke prøver. Jeg blev nødt til at forpligte mig til at være bossen. Selvom jeg også har været med til at producere mine ep’er, har jeg ikke åbenlyst taget dén hat på eller sat mig i "den store stol" i processen. Denne gang har jeg gjort det helt tydeligt over for mig selv og overfor andre, at det er mig, de skal kigge spørgende på, hvis de er i tvivl om noget.

Herunder kan du se den rørende uropførelse af "Slow Life", og øverst kan du se hele koncerten.


SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.

ANNONCE