Nyhed

RUST Sleeps Around offentliggør det endelige sommerprogram

GAFFA.dk - Alt om musik

Kvinder fra vækstlaget er i særdeleshed prioriteret på årets musikprogram

Rust Sleeps Around har i dag offentliggjort de sidste navne, og dermed er den queerfeministiske pop-punk-trio Girlcrush, søstre-douen PRISMA, indie-kvintetten Yune, Konkylie-signede carrie white, popsangerinden FILIPPA (billedet) og den tidligere UHØRT Festival-artist Julie Ellinor nu tilføjet til sommerens musikprogram. 

De seks navne viser, hvor solidt vækstlaget er i det københavnske musikmiljø, og samtidig viser bookingen også, hvor mange seje kvinder der er i det danske musik-vækstlag.


Rust Sleeps Around vandt tidligere på året Tak Rock-prisen til GAFFA-Prisen 2021 for sin ekstraordinære indsats for dansk musik, og live-initiativet er i den grad kommet for at blive. I år kan man blandt andet også opleve Gurli Octavia, Dør nr.13, Luca Stereo, H2OP og Yör. Se det fulde program længere nede. 

Koncerterne vil enten foregå på Rust, i Empire Bio og forsamlingshuset LiteraturHaus, der ligger i en nedlagt kirke, alt sammen på Nørrebro i København. 

LÆS OGSÅ: Tak Rock-Prisen-vinder Rust Sleeps Around: "Fascinerende, at vi kan lave koncerter i rammer, som passer til den enkelte kunstner" 


Se det fulde program for sommeren lige her:

girlcrush / d. 3. juni / RUST

Alex Puddu and the Moonfires / d. 4. juni / RUST


Gurli Octava / d. 5. juni / RUST

Yör / d. 9. juni / EMPIRE BIO

PRISMA / d. 10. juni / RUST


Dør nr. 13 / d. 11. juni / LiteraturHaus

Luca Stereo / d. 12. juni / RUST

PIPI / d. 18. juni / LiteraturHaus


Kaizer / d. 19. juni / RUST

H2OP / d. 22. juni / EMPIRE BIO

FILIPPA / d. 23. juni / RUST


Yune / d. 24. juni / RUST

Julie Ellinor / d. 25. Juni / RUST

carrie White / d. 26. juni / RUST


ANNONCE