Nyhed

SPOT Nights serverer ægte koncerter og live-stemning

GAFFA.dk – alt om musik

Savner du også festivaler og ægte koncerter? Nu afsløres flere navne fra koncertrækken SPOT-nights, der byder på dobbeltkoncerter med artister fra årets aflyste Spot Festival.

Den 25. oktober åbnede dørene til det nye initiativ SPOT Nights, som allerede har budt på fire fremragende dobbeltkoncerter i et intimt setup med max 40 tilskuere. Koncerterne er en håndsrækning til flere danske artister fra vækstlaget, som grundet COVID-19 har set koncertplaner og fyldte kalendere forsvinde ned i den mørke afgrund. Samtidig er SPOT Nights et fremragende tilbud til alle festival- og koncerthungrende danskere.

Og det er stadig ikke for sent at få skudt noget festivalstemning ind i årerne. De næste aftener byder nemlig på adskillige spændende navne.


I denne uge kan du blandt andet nå at opleve Angående Mig, som blæste vores anmelder fuldstændig bagover og høstede fem funklende stjerner med sin debutplade Kunsten at lade som om; en plade, der beskæftiger sig med de første skridt på vej ind i voksenverdenen, som blandt andet byder på skrøbelige hjerter og knuste glansbilleder.

LÆS OGSÅ: Debut-plade med charmerende krakeleringer og tiltrængte trykspark

Angående Mig kan opleves søndag den 8. november 2020 sammen med duoen Skinny Violet, som især er anerkendt for sine tunge guitarriffs og dundrende trommerytmer.  


Lørdag den 14. november byder på de stærke sangskrivere Suni og Gurli Octavia. Octavia, der med sin på én gang skrøbelige og fyldige stemme tidligere er blevet sammenlignet med tunge danske artister som Agnes Obel og Tina Dickow. Dagen efter kan du få et skud afrikansk energiudladning fra rapper og sanger JJ Paulo.

Koncerterne optages live on tape med henblik på efterfølgende promotion til SPOTs kontakter i ind- og udland – og til de kanaler, de deltagende kunstnere selv har.

Koncerterne finder sted på Atlas og afvikles i henhold til de gældende retningslinjer vdr. Covid-19. Vær opmærksom på begrænsede billetter, så skynd dig at sikre dig din.


Koncertoversigt:

7/11: Goldie 6is // Espichicoque

8/11: Skinny Violet // Angående Mig 


9/11: Svaneborg Kardyb // Elba 


14/11: Suni // Gurli Octavia 

15/11: Deadpan // JJ Paulo 


Flere koncerter følger inden længe.

Køb billetter til koncerterne her

SPOT Nights bliver arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.


ANNONCE