Nyhed

Kom til intime vinterkoncerter med store, danske navne på slotte og godser

GAFFA.dk

I slutningen af januar giver SpotNite danskerne mulighed for at opleve en række af landets dygtigste artister, herunder Jacob Dinesen, Rasmus Walter og Annika Aakjær

Det er kun et par dage siden, at statsministeren gav os den nedslående nyhed, at en stor del af landets spillesteder skal nedlukkes indtil den 3. januar 2020.

LÆS OGSÅ: Spillesteder og koncertsale lukker i 38 kommuner

Heldigvis er der stadig håb, når vi kigger lidt længere ud i horisonten. SpotNite, som også stod bag SpotNite i efteråret på danske slotte og godser (ikke at forveksle med SPOT Nights-koncerterne på Atlas i Aarhus), løfter nu sløret for en ny koncertrække, hvor publikum kan opleve intime koncerter på fire godser og slotte i Danmark: Ledreborg Slotslade (Sjælland), Den Holstenske Lade (Sønderjylland), Lundsgaard Gods (Fyn) og Gaardbogaard Gods (Nordjylland). Her vil artisterne Anne Linnet, Jacob Dinesen (billedet), Thøger Dixgaard, Rasmus Walter, Marie Key og Annika Aakjær forkæle lytterne med både nye og gamle hits.

Kristian Gislason er direktør for eventvirksomheden futurelive, der står bag SpotNite-koncerterne, og han fortæller, at den store tilstrømning til SpotNite 2020 har bekræftet ham i, at dette koncept skal fortsætte, så danskerne fortsat kan få stillet deres koncertsult:

”SpotNite 2020 bekræftede os virkelig i, hvor meget folk trænger til at komme ud. Så det skal de selvfølgelig have muligheden for igen i de samme trygge rammer som sidst.”

Og holdet bag SpotNite lover både nærvær, tilstedeværelse og sammenhold, hvor publikum i helt særlige intimudgaver har mulighed for at blive taget med helt under huden på kunsterne.

De lover også, at SpotNite vil være underlagt samme restriktioner som SpotNite fra efteråret 2020. Det omfatter blandt andet afstand mellem siddepladser og afspritning, så publikum kan få en tryg oplevelse.

Køb billetter til koncerterne lige her.

Koncertplan og spillesteder:

Ledreborg Slotslade:
22. januar: Annika Aakjær
23. januar: Anne Linnet
29. januar: Rasmus Walter
30. januar: Jacob Dinesen

Den Holstenske Lade, Gram Slot:
22. januar: Jacob Dinesen
23. januar: Marie Key
28. januar: Rasmus Walter
29. januar: Annika Aakjær

Annekset ved Lundsgaard:
22. januar: Thøger Dixgaard
23. januar: Annika Aakjær
29. januar: Jacob Dinesen
30. januar: Anne Linnet

Gaardbogaard Gods:
22. januar: Marie Key
23. januar: Jacob Dinesen
29. januar: Thøger Dixgaard
30. januar: Annika Aakjær

ANNONCE