Nyhed

LISTE: Her er danskernes 10 mest sete musikvideoer i 2020

GAFFA.dk - alt om musik

Rap er den genre, som går igen flest gange på danskernes afspilningslister på YouTube i 2020. Her er listen over årets ti mest populære musikvideoer, som YouTube netop har offentliggjort.

  1. Future – “Life is Good” ft. Drake

Den amerikanske rapper Future står bag den musikvideo, der er blevet set flest gange i Danmark. I hans video ”Life is Good” ser vi ham indtage adskillige jobfunktioner med tvivlsomme evner. Vi ser ham blandt andet som skraldemand, bilmekaniker, medarbejder ved en fastfoodkæde og som bager. Alt imens han med en joint bag øret synger om "det gode liv", hvor betaling af skat ikke er en del af det.


 

  1. Tekashi 6IX9INE – ”Gooba”

Den næstbedste musikvideo, ifølge danskerne, er i den mere aggressive ende af rap-skalaen. I ”Gooba” ser vi den amerikanske rapper 6IX9INE med sit karakteristiske regnbuefarvede hår og sine farverige tatoveringer omringet af kvinder. I den her video er der farver og bootyshake for alle pengene.


 

  1. Josef og Elias – ”Weekend hver dag”

På tredjepladsen finder vi de unge, danske stjerneskud Josef og Elias, som med deres musikvideo til sangen ”Weekend hver dag” har charmeret adskillige danskere. Ja, faktisk har videoen mere end to millioner visninger. Videoen foregår i folkeskolen, og her bliver de to 13-årige drenge hevet ind på kontoret efter at have drillet deres lærer. Det får dem til at ryste på hovedet, og de bruger tiden på kontoret til at fasttømre deres budskab: ”Det er ’Weekend hver dag’”.


 

  1. Gilli og Branco – ”La Lanza”

De populære danske rappere og Branco og Gilli er lige i hælene på Josef og Elias med deres video ”La Lanza”, som er deres version af Danseorkestrets ”Regndans” fra 1986:

”Dans, dans så skejsne falder ned, dans, mamacita dans”.

 


  1. RH – ”Klovne”

RH kører direkte ind på en femteplads med store biler, bling-bling og uhyggelige masker.

 


  1. Branco og Gilli – “Back to Business”

Endnu en video med dansk rap, biler og bling-bling, men uden de uhyggelige masker.

 


  1. Specktors x Nonsens – ”Gutterne”

”Det er gutterne. Gutterne, gutterne, gutterne”. Og selvom gutterne Specktors x Nonsens ikke fik charmet sig til mere end to stjerner hos vores anmelder for deres seneste album 4 Life, sniger hittet ”Gutterne” sig alligevel ind på en 7.-plads på listen over mest populære musikvideoer hos danskerne på YouTube.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det' et dumt liv 

 


  1. DaBaby – “Rockstar” feat. Roddy Ricch

DaBabys hit “Rockstar” lå på førstepladsen på USA’s Billboard hot 100 syv uger i træk og har altså også taget danskerne med storm.

Der er masser af action i denne video, hvor vi ser de to rappere Dababy og Roddy Ricch tage kampen op mod en horde af zombier på en åben mark. I forlængelse af selve musikvideoen bliver lytterne desuden inviteret bag kulissen, hvor det bliver tydeligt, at zombierne slet ikke er så uhyggelige endda – de er faktisk meget humoristiske.  


 

  1. ADHD – ”Corona”

I 2020 har Covid-19 fyldt meget i danskernes, ja og hele resten af verdens bevidsthed. Og derfor er det måske heller ikke så underligt, at ADHD’s ”Corona” derfor også sniger sig ind på denne liste.


 

  1. Eminem: - ”Godzilla” feat. Juice World

I musikvideoen ”Godzilla” træder Eminem ind på noget, der ligner blandingen af et indkøbscenter og en lufthavn med et squad bestående af to ”monstre” lige i hælene. Herefter sker alverdens underlige ting. Han bliver truet af røvere, kaster legoklodser op og spyer med ild. En ganske begivenhedsrig og surrealistisk video.


ANNONCE