Nyhed

Little Mix mister medlem

GAFFA.dk – alt om musik

Jesy Nelson forlader gruppen for at fokusere på sin mentale sundhed

Den britiske popkvartet Little Mix har mistet et medlem, Jesy Nelson (yderst til højre på billedet). Hun forlader gruppen, fordi "at være med i bandet har virkelig været hårdt for min mentale sundhed," som hun skriver på Instagram og fortsætter:

"Jeg finder det konstante pres ved at være i et pigeband og det at leve op til folks forventninger meget hårdt."


Hun skriver videre: "Der kommer et tidspunkt, hvor vi er nødt til at bruge tid på at tage vare på os selv frem for at fokusere på at gøre andre folk glade, og jeg føler, at det nu er tid til at begynde den proces."

"Jeg er nødt til at bruge noget tid med folk, jeg elsker og lave ting, som gør mig glad. Jeg er parat til at begynde et nyt kapitel i mit liv – jeg er ikke sikker på, hvordan det kommer til at se ud, men jeg håber, I stadig vil være der til at støtte mig."

Jesy Nelson takker derudover sine fans og sine tre bandkolleger for de oplevelser, hun har haft som medlem af Little Mix gennem ni år.


For en måned siden udtalte Jesy Nelson, at hun ville tage "en forlænget pause" fra gruppen grundet "private helbredsmæssige årsager".

På Twitter skriver de tre tilbageværende medlemmer Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock og Perrie Edwards:

"Dette er en meget trist tid for os alle, men vi støtter Jesy fuldt og helt. Vi elsker hende meget og er enige i, at det er så vigtigt, at hun gør, hvad der er rigtigt for hendes mentale sundhed og velbefindende. Vi nyder stadig meget vores rejse med Little Mix, og vi tre er ikke parate til, at den skal være forbi. Vi ved, at det, at Jesy forlader gruppen virkelig er en skuffende nyhed for vores fans. Vi elsker jer så meget og er taknemmelige for jeres loyalitet og fortsatte støtte til os alle. Vi glæder os til at se så mange af jer på turné."


Jesy Nelson har tidligere talt om, at hun har kæmpet med depression og spiseforstyrrelser og været udsat for online-mobning, noget hun blandt andet har fortalt om i BBC-dokumentaren Odd One Out.

Little Mix optrådte i weekenden i det britiske tv-program Strictly Come Dancing – den engelske udgave af Vild Med Dans – hvor Jesy Nelson også var fraværende.

Little Mix' dengang fire medlemmer stillede i 2011 op som individuelle deltagere i X Factor. De blev sat sammen til en gruppe i løbet af udsendelsesrækken og endte med at vinde. De har siden haft adskillige hits og udgivet i alt seks album, senest Confetti fra november 2020, og alle seks album er gået top fem i Storbritannien.


LÆS OGSÅ: Little Mix i Twitter-krig om nøgenhed med Morgan – støttes af Grande

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af jesy nelson (@jesynelson14) 

ANNONCE