Nyhed

11 nye navne til Heartland Festival

GAFFA.dk – alt om musik

Heartland Festival har netop offentliggjort nye navne, der blandt andre tæller Beck og The Beach Boys-legenden Brian Wilson

Heartland Festival har netop annonceret 11 nye navne til dette års musikprogram. Dagens musikpakke føres an af to legender: Grammy-hædrede Beck og The Beach Boys-frontmanden Brian Wilson. Derudover offentliggør Heartland afrobeat-ikonet Femi Kuti, Cat Power, The Avalanches, L’Imperatrice samt danske Spleen United og Hugorm. Derudover kan José González, Claus Hempler og Annika Aakjær opleves til "Acoustic Evenings".

”Med dagens offentliggørelser er vi 80 procent i mål med musikprogrammet på Heartland. Jeg er virkelig stolt over, at vi igen i år kan præsentere et så ambitiøst og varieret line-up, med stor tyngde i toppen og masser af kvalitet ned gennem hele programmet. Jeg er ikke i tvivl om, at der venter os nogle mindeværdige musikalske øjeblikke til maj i Egeskov Slots magiske omgivelser,” fortæller direktør og musikchef for Heartland Ulrik Ørum-Petersen.


I en lang årrække har Beck ageret som en af de mest markante musikere på den internationale musikscene. Han fik sit store gennembrud i 1994 med albummet Mellow Gold og ikke mindst singlen "Loser", som efterhånden har vundet status som en moderne klassiker. I november 2019 udgav han sit 14. album Hyperspace og er gennem årene blevet for kendt for sin evne til at nedbryde de traditionelle genrekonventioner og derigennem skabe unikke værker. Der er lagt op til en uforudsigelig koncert, når han gæster sommerens Heartland, men mon ikke der bliver plads til hits som "Where It’s At", "Dreams", "Up All Night" og selvfølgelig "Loser". 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En mulig kur mod vinterdepressionerne derude

Paul McCartney udråbte ham som ”et af de store amerikanske genier”, da The Beach Boys-grundlægger og frontmand Brian Wilson blev optaget i Songwriters Hall of Fame i 2000. Den dobbelte Grammy-modtager er bredt anerkendt som en af det 20. århundredes mest markante sangskrivere og musikere og rangerede som nummer 12 på Rolling Stones liste over historiens største sangskrivere og nummer 52 på deres liste over største sangere nogensinde. Med 11 soloalbum og hele 30 studiealbum med The Beach Boys indtager Brian Wilson slotsparken ved Egeskov Slot med et imponerende bagkatalog, hvor de fleste med garanti kan synge med på "Good Vibrations", "Barbara Ann", "Sloop John B" og alle de andre klassikere.


LÆS OGSÅ: Heartland offentliggør nye bands og solister

I 2019 introducerede Heartland konceptet "Acoustic evenings", hvor man alle tre dage om aftenen kunne opleve akustiske koncerter i Talks-teltets hyggelige rammer. "Acoustic evenings" vender derfor tilbage i år, hvor José González, Claus Hempler og Annika Aakjær vil invitere inden for til intime koncertoplevelser.

De 11 navne føjes til musikprogrammet på årets festival, der i forvejen tæller navne som The National, The Cardigans og Rufus Wainwright. De kan alle opleves på festivalen, der i år løber fra fredag den 29. maj til søndag den 31. maj.


De 11 annoncerede navne er: 

Beck

Brian Wilson


Femi Kuti

Cat Power

The Avalanches


L’Imperatrice

Spleen United

Hugorm


José González

Claus Hempler

Annika Aakjær 


Varm op med Becks "Uneventful Days" fra albummet Hyperspace:

 


ANNONCE