Nyhed

The Strokes udgiver ny single og musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

“Bad Decisions” er andensinglen fra det kommende album

I går aftes, dansk tid, udgav The Strokes singlen ”Bad Decisions” med tilhørende musikvideo i bedste retro-stil. Sangen bliver at finde på The New Abnormal, som vil være deres sjette studiealbum i rækken. Du kan se videoen øverst.

Sammenlignet med førstesinglen, ”At the Door”, der trak garagerock-gruppen i en mere synthesizer-præget retning, nærmer Casablancas & co. sig i højere grad sit musikalske udgangspunkt på ”Bad Decisions”: Et up-tempo-beat ledsages af Albert Hammond Jr.’s signifikante guitarriffs og Julian Casablancas' karakteristiske tilbagelænede, små-dovne vokal. Derudover trækker sangen tråde til Billy Idols ”Dancing With Myself”, og både Idol og medkomponist Tony James er derfor krediteret som sangskrivere til ”Bad Decisions”.


LÆS OGSÅ: The Strokes til Skandinavien

I sidste uge kunne The Strokes annoncere, at udgivelsesdatoen for The New Abnormal bliver den 10. april i år. Sidst vi hørte fra kvintetten var i 2016 på ep’en Future Present Past, men vi skal seks år tilbage, før de sidst udgav et studiealbum – 2013’s Comedown Machine. Et album som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt kaldte for ”en solid udgivelse fra et band, der fem album inde i karrieren stadig kan hive kaniner op af hatten” og kvitterede med fire stjerner.

Til august gæster The Strokes Norge, Sverige og Finland, men selvom bandet er i området, har de endnu ikke annonceret et besøg i Danmark.  


ANNONCE