Nyhed

Wafande afslører, hvad han skal, når hans afskedsturné er forbi

GAFFA.dk – alt om musik

Vil fortsætte med at skrive musik til andre

Wafande annoncerede sidste efterår, at han ville tage på afskedsturné dette forår og herefter indstille karrieren som optrædende kunstner. Nu har han så indledt sin tour og i den forbindelse givet et interview til hiphop-podcasten Dråben, hvor han blandt andet fortæller, hvorfor han har truffet den overraskende beslutning, og hvad han vil lave i fremtiden.

Wafande fortæller, at det især er for at kunne være sammen med sin toårige datter, at han nu har valgt at indstille karrieren som sanger og rapper. Han vil dog fortsætte med at skrive musik til andre i både ind- og udland og desuden være mentor for en række yngre kunstnere, blandt andet sin nevø Tyrese og Michael Williams.


Han afslører også, at det er en personlig beslutning, der ikke var koordineret med manager og pladeselskab, før han offentliggjorde den.
 
Desuden fortæller han om, hvilke fejl han har begået i sin karriere. Blandt andet kommer han ind på sin skattegæld, og hvordan han brugte sin første KODA-check på en BMW. Endvidere kommer han med kommentarer til en række sange fra yngre urban-kunstnere.
 
37-årige Wafande debuterede i 2011 med singlen "Gi' mig et smil", der blev et stort hit, og han er også kendt for sange som "En anden" (med Xander, 2011), "Uartig" (2012), og "Django (Klar på noget dumt)" (2014). Han har udgivet de to album Du ved det (2011) og Nyt land (2014) samt albummet Hey Stranger (2016) i det engelsksprogede projekt Black Dylan med produceren Nuplex og ep'en Fuld ild (2019) i samarbejde med Shaka Loveless.
 
 
Hør podcasten her:
 
 
ANNONCE