Nyhed

Ane Brun til Danmark med nyt album i ryggen

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album til oktober, koncert til november

Den norske sanger og sangskriver Ane Brun drager på Europaturné og giver koncert i Store Vega den 20. november. I oktober udsender hun sit første studiealbum med egne sange i fem år og sit i alt niende studiealbum. Den 21. februar udkommer førstesinglen "Don't Run and Hide".

Ane Brun turnerer denne gang med et delvist nyt band. I en pressemeddelelse udtaler hun:

"Tre af musikerne – Per Eklund på trommer, Martin Hederos på keyboards og Johan Lindström på keyboards, pedal steel og guitar – har jeg spillet meget sammen med før. Men denne gang har jeg tre nye musikere med mig: Felisia Westberg på bas, Lovisa Samuelsson på cello og slagtøj og Siv Øyunn Kjenstad på trommer."


"Jeg vil beholde energien fra Directions-turnéen (fra 2015-2017, red.) og bygge videre på denne, men også finde plads til den blødere side af mig. Der bliver selvfølgelig også plads til et par af mine coversange," fortæller Brun, hvis seneste album, Leave Me Breathless fra 2017, netop var et coveralbum.

Ane Brun gav senest dansk koncert i februar 2018, hvor hun optrådte med symfoniorkestret Copenhagen Phil i Konservatoriets Koncertsal, og GAFFAs anmelder uddelte fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Træerne vokser ind i himlen


Tilbage i 2016 fik Ane Brun de maksimale seks stjerner af GAFFA for en koncert i Store Vega.

LÆS OGSÅ: Stemmen, der kan spille på alle hjertestrenge

Billetsalget til koncerten begynder torsdag den 30. januar klokken 09.00 via vega.dk


Varm op med "Do You Remember?" fra 2011:

 


ANNONCE