Nyhed

Lukas Graham mister medlem

GAFFA.dk – alt om musik

Bassisten Magnúm træder ud som livemusiker

Lukas Graham har netop meddelt, at bandets bassist Magnus Larsson, også kendt som Magnúm (til venstre på billedet), forlader gruppen som turnerende medlem, fordi han vil bruge mere tid med sin familie. Magnúm skal snart være far for første gang. Magnúm vil dog stadig være en del af Lukas Graham-familien i et eller andet omfang i fremtiden.

På Facebook (se opslaget nedenfor) skriver Lukas Graham:

"Mine damer og herrer, her er en trist nyhed.

Magnus alias Magnúm vil ikke længere være et turnerende medlem af Lukas Graham. Denne beslutning kommer efter et par måneders seriøs overvejelse. Han er så heldig at have sit første barn på vej, og han har besluttet at tilbringe sin tid og energi tæt på hjemmet med sin voksende familie.

Den uforudsigelige arbejdsbyrde og tidspresset som international musiker kan undertiden føles svær at overvinde, og det kan være svært at skabe en sund balance mellem arbejde og privatliv. Det er denne ubalance, der har fået Magnus til at beslutte at forlade bandet efter grundig overvejelse.

Magnus vil altid være en del af familien i og omkring Lukas Graham, og jeg ser frem til at se, hvilken kreativ rolle han måtte have at spille i fremtiden. Skål for 10 fantastiske år sammen. Tak, Magnus for en vidunderlig tid."

Det er ikke første gang, Lukas Graham mister et medlem. Tidligere har keyboardspillerne Anders Kirk og Kasper Daugaard også været musikere i bandet. Anders Kirk spillede kort med gruppen i 2011, inden Kasper Daugaard var med fra 2012-2016. Desuden har bandets sangskrivnings- og producerpartner Morten Ristorp kortvarigt spillet med bandet i flere omgange. Siden 2016 har gruppens live-keyboardspiller været amerikanske Will Herrington, der dog ikke er officielt medlem.

De eneste oprindelige medlemmer af Lukas Graham er nu sanger Lukas Forchhammer og trommeslager Mark Falgren, også kendt som Lovestick.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Rørende og rørt dansk verdensnavn

 

ANNONCE