Nyhed

Spot Festival klar med 20 nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

Ganger, Lydmor og Fraads er blandt dagens offentliggørelser

Spot Festival har netop offentliggjort 20 nye navne, og der er i bedste Spot-stil tale om både helt unge kunstnere fra vækstlaget og mere etablerede kunstnere – i mange genrer og fra både Danmark og resten af Skandinavien.

Fraads (billedet), Lillebittebock, JJ Paulo og RH kommer med hver deres personlige bud på, hvordan hiphop skal lyde i dag. Fraads optrådte også på Spot Festival 2019, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.


LÆS OGSÅ: Destruktiv lykkerus i rent FRAADseri

Popmusikken findes i mange former, og den bliver på Spot repræsenteret med Bathsheba, Elba, Ganger, Marshall Cecil og KarriereKanon-vinderne Patina

I den mere elektroniske afdeling finder vi to gamle Spot-kendinge, nemlig altid karismatiske Lydmor og Eloq, der også har optrådt på Spot før, både som solist og som en del af trioen AV AV AV.


Festivalen byder ligeledes på mere genreblandende kunstnere som Atusji, First Flush, OK OK, Svaneborg Kardyb og Søren Stensby.

Også et par kunstnere fra resten af Skandinavien melder deres ankomst til Spot. Fra Norge kommer Highasakite med dramatisk og pompøs synth-pop og brenn. med højenergisk og livsglad pop-punk, mens Sverige præsenterer mere pop fra Mimi Bay og Yaeger.

LÆS OGSÅ: Spot Festival har de fem første navne klar


Spot Finder sted i og omkring Musikhuset Aarhus 30. april-3. maj. Køb billetter her.

Varm op med lidt Ganger:


ANNONCE