Nyhed

VIDEO: Se Aerosmith og Run DMC fremføre "Walk this Way" til Grammy-showet

GAFFA.dk – alt om musik

Også Lizzo var med på improviseret gæstevokal

Gårsdagens Grammy-show i Staples Center i Los Angeles bød traditionen tro på en række stort anlagte optrædener. Heriblandt fra veteranrockerne Aerosmith, der to dage før showet blev hyldet ved den såkaldte MusiCares Person of the Year-aften, en Grammy-associeret begivenhed, der anerkender musikere for både deres musik og støtte til velgørende formål.

Aerosmith optrådte til Grammy-uddelingen med to af deres klassikere, "Livin' on the Edge" og "Walk this Way". Under sidstnævnte sang fik bandet selskab af nogle seniorer inden for en anden genre, nemlig hiphopperne Run DMC. "Walk this Way" er oprindeligt et hit fra 1975, men blev i 1986 genindspillet af Run DMC i samarbejde med sanger Steven Tyler og guitarist Joe Perry fra Aerosmith – og blev atter et hit.


Se ovenfor Aerosmiths og Run DMC's optræden, der også rummede en improviseret gæstevokal fra Lizzo og en hyldest til basketball-legenden Kobe Bryant, der på tragisk vis omkom i et helikopterstyrt nær Los Angeles tidligere på dagen sammen med sin 13-årige datter og syv andre.

Aerosmith har elles været i mediernes søgelys på en mindre heldig måde på det seneste, idet deres trommeslager Joey Kramer har sagsøgt dem for at tvinge dem til at genoptage ham i bandet efter en skadespause – noget, bandet har sagt nej til. Retten har dog afvist dette krav. Joey Kramer var med på scenen, da Aerosmith modtog prisen MusiCares Person of the Year, men spillede ikke med til Grammy-showet to dage senere.

LÆS OGSÅ: Aerosmith-trommeslager sagsøger resten af bandet


ANNONCE