Nyhed

Kasabian ændrer forklaring om forsangers exit: "Vi havde intet valg"

GAFFA.dk - alt om musik

Ifølge de tilbageværende medlemmer af Kasabian vildleder den tidligere forsanger Tom Meighan sine fans. 

Det britiske indie rock-band Kasabian er kommet med en ny udmelding, efter at den tidligere forsanger Tom Meighan i går blev dømt for vold mod en tidligere forlovet. Det skriver NME.

Dommen kom én dag efter, at Tom Meighan mandag forlod bandet efter fælles aftale med de resterende medlemmer. Bruddet skulle give Meighan muligheden for at "bruge al sin energi på at få sit liv tilbage på sporet," skrev bandet på Twitter og afviste yderligere kommentarer.

LÆS OGSÅ: Tidligere Kasabian-forsanger dømmes for vold mod ekspartner

I går aftes skrev bandet så, at de nu kunne kommentere på Meighans exit, eftersom retssagen var afsluttet. 

"Ingen i bandet ville have det her til at ske," skrev de på Twitter. "Vi har alle arbejdet så hårdt de sidste 23 år og havde store planer for fremtiden. Vores hjerter er knuste."

"Men vi havde intet andet valg end at bede Tom om at forlade bandet. Vi kan på ingen måde tolerere hans voldsdom. Vold i hjemmet og enhver form for mishandling er totalt uacceptabelt."

"Så snart vi hørte om sigtelserne mod Tom, tog vi som band beslutningen om, at vi ikke længere kunne arbejde med ham. Desværre var vi nødt til at holde den her information tilbage, indtil han blev fundet skyldig i retten."

LÆS OGSÅ: Forsanger Tom Meighan forlader Kasabian

Mandag takkede Meighan på Twitter sine fans og skrev, at han befandt sig et godt sted, og at han snart ville se dem igen. Til det svarede bandet i går: "Vi blev ledt til at tro, at Tom ville fortælle alt, hvad han har gjort, men han valgte at lade være, hvilket vildledte en masse fans."

"Selvom Tom har såret os alle, er vi dog ikke ofrene i dette. Vold i hjemmet er noget, der aldrig kan undskyldes," skrev bandet.  

ANNONCE