Nyhed

Tom Meighan undskylder sin opførsel: "Jeg påtager mig alt ansvar"

GAFFA.dk – alt om musik

Den tidligere frontmand i Kasabian undskylder i et længere indlæg for sin opførsel og afslører kamp med alkoholisme og ADHD. 

"Jeg vil gerne have lov til at komme med en udmelding om hændelserne de seneste dage og offentligt undskylde over for min partner Vikki, mine bandmedlemmer, mine venner, familie og fans."

Sådan indleder Tom Meighan, tidligere frontmand i Kasabian, et nyt indlæg, som han har bragt på Twitter. Det skriver Radiox.

Udmeldingen kommer efter, at han mandag forlod bandet og tirsdag i retten blev dømt for at have overfaldet sin eksforlovede, Vikki Ager, i april. 

LÆS OGSÅ: Tidligere Kasabian-forsanger dømmes for vold mod ekspartner

"Jeg er meget ked af og fortryder min opførsel. På ingen måde forsøger jeg at undskylde mine handlinger eller komme med bortforklaringer. Det er kun min skyld, og jeg påtager mig alt ansvar," skriver han. 

Han fortsætter: 
 
"Jeg har i mange år kæmpet med alkoholafhængighed. Episoden i april var et wake-up call for mig, for hvem jeg var, og hvad jeg var ved at blive. Jeg var ved at miste kontrollen. Mit mentale helbred blev mere og mere ustabilt, og jeg var ved bristepunktet."
 
Han afslører også, at han for nyligt har været i rehabillitering og er blevet diagnosticeret med ADHD. 
 
"Selvom det på ingen måder undskylder mine handlinger, har det hjulpet mig til at forstå min dårlige opførsel," skriver han. 
 
Onsdag fortalte de resterende medlemmer af Kasabian, at Meighan blev smidt ud af bandet som følge af voldssagen, og at de mente, han havde vildledt sine fans ved ikke at fortælle om omstændighederne.
 
LÆS OGSÅ: Kasabian ændrer forklaring om forsangers exit: "Vi havde intet valg"
 
I udtalelsen svarer Meighan, at det ikke var hans mening at vildlede sine fans. 

"Jeg ville bare forsikre alle om, at jeg mentalt var i et godt sted sammenlignet med, hvor jeg tidligere har været," skriver han og fortsætter: "Jeg ville aldrig med vilje vildlede mine fans, og jeg sætter stor pris på dem."

Læs hele udtalelsen:

 
ANNONCE