Nyhed

Tre navne til natkoncerter på Frost Festival

Frost Festival indbyder punk-lømler, en vordende r'n'b-stjerne og en singer/songwriter til at åbne for natten på Bremen Teaters scene

Frost Festival i København har allerede offentliggjort flere gode navne til 2015-udgaven. Nu annoncerer de tre navne til at åbne vinternatten fra Bremen Teaters scene. Det drejer sig om Lower (billedet), Karl William og Schultz And Forever.

I løbet af Frost-måneden bliver der ikke mindre end tre gange mulighed for at høre tre af Danmarks store musikalske talenter, der alle har oplevet et publikumsgennembrud inden for det seneste år.

"Nogle koncerter kræver stilhed og fordybelse, mens andre opleves endnu stærkere med et godt skud fest i blodet midt i ulvetimen, hvor aften bliver til nat. Traditionen tro byder vi i samarbejde med Natbar Live op til dans flere gange i løbet af Frost-måneden med en smuk og varieret buket af natkoncerter på scenen i Simon Spies' gamle slyngelstue," siger festivaldirektør Mikael Pass.

Danmark fik i 2014 en ny r&b-stjerne med Karl William. Hans debut-ep, "Døende", udløste fire stjerner fra GAFFAs musikanmelder Sohail Hassan under overskriften: "Et sjælfuldt univers, som er ret unikt på den danske musikscene." Han indtager Bremen Teater den 6. februar.

Punkbandet Lower flirter heftigt med velkomponerede melodier. De er i det forgangene år kravlet op fra undergrunden og har udgivet deres første fuldlængder, "Seek Warmer Climes", der er blevet modtaget med stor applaus. Kvartetten udspringer af det kreative væksthus Mayhem og har siden udgivelsen turneret ekstensivt i USA og Europa med liveoptrædener. Sammen med broderbandet Iceage er Lower blevet dansk punk-musiks globale ansigt. De spiller på Bremen Teater den 20. februar. 

Enmandsbandet Schultz and Forever alias sanger, guitarist og sangskriver Jonathan Schultz udgav sin anden ep i oktober. "Ep-formatet passer rigtig fint til den stadig unge Jonathan Schultz, der stadig kan tillade sig at efterprøve stilmæssige afkroge – eller foretage deciderede hamskifte. Det er en uventet drejning på "Broadcast Dynamics", hvor niveauet holdes solidt og jævnt til den gode side," skrev Rune Schlosser i sin fire stjerners anmeldelse. Han spiller på Bremen Teater den 27. februar.

Billetter er i salg og kan købes via festivalens hjemmeside her 

 

ANNONCE