Nyhed

Se video fra The Killers, der også offentliggør dato for nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Se videoen for "My Own Souls Warning" fra albummet Imploding the Mirage, der udkommer den 21. august.

The Killers har netop offentliggjort udgivelsesdatoen for deres kommende album Imploding the Mirage, og det er den 21. august. Med annonceringen følger en ny video til nummeret "My Own Souls Warning", som optræder på albummet. Se den nederst i artiklen. 

The Killers har tidligere forklaret, at albummet lyder mere som deres tidligere musik end deres senere udgivelser. 


LÆS OGSÅ: The Killers annoncerer nyt album

"Vi har lavet det i Utah. Det er stedet, hvor jeg blev forelsket i musik; så det er interessant at være der igen, netop det sted hvor geografien passer med følelsen i sangene. Noget af det begynder at komme tilbage til overfladen, og meget af det er centreret omkring en synthesizer. Det har altid været en del af vores DNA, men nu vender det tilbage," har Brandon Flowers sagt til NME

Det nye album er opfølgeren til Wonderful Wonderful fra 2017, som GAFFA gav tre stjerner:


"Spillelysten virker i orden, men ingen af albummets musikalske retninger virker specielt stringente eller gennemførte. Mest af alt truer albummet med at skubbe Flowers & co yderligere i en retning af at være et stadionband, som på plade er ligegyldige," skrev anmelderen.

Se videoen til "My Own Souls Warning". Tjek også albumcoveret, som bandet har delt på deres Instagram.  


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COVID-19 monkey wrenched us. But we persevered. Folks, mark your calendars. “Imploding The Mirage” is out August 21st. Pre-order the album at the link in our bio.

Et opslag delt af The Killers (@thekillers) den


 

ANNONCE