Nyhed

Aerosmith klar med ny dansk dato

GAFFA.dk – alt om musik

Aerosmith kommer nu til Danmark den 17. juni 2021.

De amerikanske megastjerner fra Aerosmith var blandt de mange, mange bands, som måtte udskyde en turné grundet coronakrisen. Bandets planlagte koncert 21. juli 2020 i Middelbart på pladsen, hvor Rock Under Broen også bliver afholdt, måtte derfor også udskydes, men nu har arrangørerne og bandet fundet en ny dato: 17. juni 2021 på samme plads.

”Nu har vi endelig sikret os en ny dato, så ingen går glip af den kæmpe oplevelse, vi alle havde set frem til. På vegne af hele holdet kan jeg ikke sige tak nok for den opbakning, vi har mødt i den her svære tid. At få et så stort navn til vores område har været helt fantastisk, så da vi var nødt til at opgive koncertdatoen i juli 2020, var det virkelig en mavepuster i superligaen for os”, udtaler Bent Frandsen, formand for Rock Under Broen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi har holdt sammen, og vi er lykkes med at finde en løsning under Coronakrisen. Med den støtte, vi får fra alle jer i lokalområdet, så har vi en mulighed for fremadrettet at kunne levere flere af de helt store koncertoplevelser. Så glæd jer! Nu kommer vi til at se Aerosmith på den velkendte plads næste år, og jeg er sikker på, at det har været det hele værd. Rival Sons og Electric Guitars varmer op, og vi er i den grad klar til at give jer service og en kanon koncertoplevelse”, siger Bent Frandsen.

De, der har købt billetter til koncerten, der blev udskudt, kan beholde billetterne til koncerten den 17. juni 2021. Skulle man være så uheldig ikke at kunne deltage i 2021, vil der være mulighed for at sætte sin billet til salg på arrangørens billetbørs fra mandag den 8. juni og 14 dage frem. I denne perioden, hvor der er billetter til salg på billetbørsen, vil der ikke blive solgt billetter fra arrangørens normale salgsside , således at alle der har behov for at sælge deres billet, kan få en chance for at få den solgt.

Alle billetkøbere via billet.dk får direkte besked fra billet.dk

Billetprisen stiger ligeledes fra 1.10.2020 til 895,- plus gebyr.

Aerosmith var senest i Danmark i 2017, hvor de spillede for fulde huse i Royal Arena på det, som bandet dengang kaldte en afskedsturné, men sådan skulle det ikke blive.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lyden svigtede de legendariske Bostonrockere

Aerosmith blev dannet i 1970 i Boston, Masschusetts og har siden solgt mere end 150 millioner album på verdensplan. Det gør gruppen til et af historiens mest sælgende amerikanske rockbands, kun overgået af Eagles. Gruppen er kendt for talrige hits som "Dream On", "Walk this Way," "Angel", "Love in an Elevator", "Livin' on the Edge", "Cryin'" og "Jaded".

De har dog kun haft én sang på toppen af amerikanske Billboards singlehitliste, nemlig "I Don't Wanna Miss a Thing" fra 1998 fra soundtracket til filmen Armageddon. Sangen er mod sædvane ikke skrevet af bandet selv, men af den professionelle sangskriver Diane Warren, kendt for sange til og med blandt andre Toni Braxton, Celine Dion, Lady Gaga og mange, mange flere.