Nyhed

Hans Philip tager på Danmarksturné

GAFFA.dk – alt om musik

Drager landet rundt i november og december

I marts 2019 sprang den tidligere Ukendt Kunstner-vokalist Hans Philip efter knap to års total stilhed ud som solist med det meget roste overraskelsesalbum Forevigt, der viste ham fra en mere syngende end rappende side, og med mere inspiration fra moderne r&b end hiphop – og undervejs med meget afdæmpede og dybfølte passager.

Albummet fik forrygende anmeldelser, blandt andet de maksimale seks stjerner i GAFFA, har streamet til guldcertificering, og ved årets udgang kårede GAFFAs samlede skribentstab udgivelsen til 2019's tredjebedste danske album. Albummet blev nomineret til fem GAFFA-Priser, tre Danish Music Awards og en Steppeulv, men dog uden at vinde nogen.


LÆS OGSÅ: HANS PHILIP-ANMELDELSE: Enkelt, ufærdigt, gennemført

I september 2019 drog Hans Philip på en Danmarksturné med adskillige udsolgte koncerter, og nu vender han tilbage til scenen med en tour i november og december.

Også som livekunstner har Hans Philip et godt ry, og vores anmelder var begejstret ved sidste års turnépremiere på Hotel Cecil i København.


LÆS OGSÅ: Forevigt selv tak, Hans Philip

Om der er ny musik på vej fra Hans Philip, vides endnu ikke, men han udgav to nye singler sidste år oven på udgivelsen af Forevigt og har også præsenteret uudgivet materiale ved sine koncerter, så det er bestemt en mulighed.

Hiphop/pop/r&b-duoen Ukendt Kunstner takkede af i 2017 efter fem succesfulde år, tre album og adskillige priser, blandt andet P3-Prisen 2015. Duoens anden halvdel, producer Jens Ole McCoy har siden produceret for andre artister, blandt andre Noah Carter og Kesi, ligesom han har skrevet filmmusik til blandt andet Fenar Ahmads film Underverden og Valhalla.


Hans Philip kan opleves følgende steder:

25. november: Mantzius Live, Birkerød

26. november: Viften, Rødovre


27. november: Stars, Vordingborg

28. november: Gimle, Roskilde

2. december: Portalen, Greve


3. december: Posten, Odense

4. december: Tøjhuset, Fredericia

5. december: Godset, Kolding


9. december: Train, Aarhus

10. december: Gazzværket, Aabenraa

11. december: Skråen, Aalborg


12. december: Turbinen, Randers

16. december: Store Vega, København

Billetter kan købes via dette link


Varm op med en liveudgave af hovedparten af albummet Forevigt:

ANNONCE