Nyhed

Liberty udsender single og annoncerer dato for debutalbum

GAFFA.dk – alt om musik

Haven’t Felt This Great Since 1988 kommer på gaden den 19. juni.

Mattias Kolstrup alias Liberty er klar til at præsentere sit første udspil som soloartist. Liberty har siden marts i år udgivet fire singler, senest ”Paradise On Fire” i fredags, og nu er han altså klar med sit debutalbum, som udkommer fredag den 19. juni. 

Liberty er Kolstrups soloprojekt og musikalske alias, som blev sat i søen, efter Dúné blev opløst tilbage i 2018. Liberty bevæger sig inden for den mere poppede rockgenre, og ifølge Kolstrup selv forsøger Liberty med et diverst og variereret udtryk at præsentere flere musikalske tidsaldre og genrer, hvilket også gerne skulle afspejle sig i det kommende album. 


– Musikalsk har jeg lavet en kompromisløs plade, der ikke lefler for nogen. Med andre ord prøver jeg ikke at tage hensyn til Spotify-playlister, men derimod bare lave noget, der holder og kommer til at sparke røv live, fortæller Mattias Kolstrup og uddyber:

– Albummet blev til på bare en enkelt uge. Jeg havde været igennem en masse forskellige genrer, men pludselig gav det mening. Albummet indeholder mange forskellige udtryk, men fælles for alle sangene er, at de er lavet ud fra den samme kunstneriske præmis.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Mattias Kolstrup klar med nyt soloprojekt


Liberty har foruden ”Paradise on Fire” udgivet ”Viva La Illusion”, ”Closure” og ”1988”, hvor sidstnævnte altså også indgår i albumtitlen og i øvrigt er Kolstrups fødeår. 

Liberty tager Haven’t Felt This Great Since 1988 med sig på danmarksturné til efteråret, hvor han gæster 10 byer. Billetsalget hertil er i gang, billetter til enkelte af koncerterne kan købes lige her, og resten kan købes via de respektive spillesteders hjemmesider.

LÆS OGSÅ: Liberty annoncerer danmarksturné og udgiver video


Her får du Liberty med videoen til den seneste single, "Paradise on Fire":

ANNONCE