Nyhed

Svendborg inviterer til ni-dages festival med store navne

GAFFA.dk – alt om musik

”5700 Summer” hedder festivalen, som løber fra den 31. juli til 8. august, og som blandt andet har Tim Christensen, Søren Huss og Phlake på plakaten.

Selvom meget af vores kultur for en stund er taget fra os, er der stadig lyspunkter i horisonten for de musik- og festivalhungrende.

Svendborg inviterer nemlig med 5700 Summer på ni dages musik i den sydfynske by, hvor hele 40 kunstnere vil optræde. Festivalen har tre scener, og på de scener vil kendte danske navne som Tim Christensen, Søren Huss, Phlake, Mads Langer, Alex Vargas, Hans Philip, Poul Krebs, Carl Emil Petersen og Lis Sørensen give koncert. I det sydfynske glæder de sig allerede:


– Vi glæder os helt vildt til åbne Svendborg for masser af musikinteresserede sommergæster, og målet er, at byen kommer til at summe af liv. Svendborg er fyldt med kultur, dejlig mad, smuk natur og søde mennesker. Derfor er byen det perfekte sted at puste ud efter et langt forår i Coronaens klaustrofobiske klør, fortæller talsmand for festivalen, Jasper Gramkow.

Selvom 5700 Summer er opstået på bagkant af triste omstændigheder, er det ikke meningen, at festivalen skal være en enlig svale. Det er planen, at det skal blive en tilbagevendende begivenhed.

LÆS OGSÅ: Grim Fest inviterer til sommerkoncerter og havefest med nyt koncept


Festivalen forløber således, at folk kan købe billet til de enkelte koncerter og ikke dage, og priserne vil derfor variere, alt efter kunstner, der optræder. Scenerne har en kapacitet på henholdsvis 200, 350 og 500 mennesker, således at forbuddet på forsamlinger over 500 personer bliver overholdt, og med afstand mellem publikum, som myndighederne kræver.

Hvis du vil læse mere om festivalen, musikprogrammet eller blot købe billet, kan du tjekke ind lige her.

ANNONCE