Nyhed

Thy-spillested genåbner med siddende afstands-koncerter udenfor

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Jacob Dinesen, Alberte Winding og Allan Olsen

Der er efterhånden ved at komme godt gang i koncertlivet hen over sommeren i form af siddende koncerter med plads til op til 500 personer med mindst en meters afstand. Det har nemlig været lovligt siden slutningen af maj, selvom der stadig er forbud mod stående forsamlinger på flere end 50 personer indtil videre til begyndelsen af juli – og forbud mod forsamlinger på flere end 500 personer til og med 31. august.

Nu melder også det lille Thy-spillested Høloftet på halvøen Thyholm i Sydthy sig på banen med koncerter hen over sommeren. Der bliver tale om siddende koncerter udenfor på en mobilscene med plads til maksimalt 200 personer. Publikum skal selv medbringe tæpper, stole eller campingstole, og så kan man købe en picnickurv, man kan nyde inden koncerterne.

De optrædende hen over sommeren er Sebastian, Alberte Winding, Poul Krebs, Jacob Dinesen (billedet), Allan Olsen og Lars Lilholt.

Allan Olsen er i øvrigt i god liveform. GAFFA anmeldte ham i fredags, hvor han gav en af de første større koncerter i Aarhus efter den gradvise corona-genåbning.

LÆS OGSÅ: ALLAN OLSEN-ANMELDELSE: Knækket pegefingernegl, corona og tryghed igen

Programmet er som følger:

Onsdag den 15. juli: Sebastian solo

Torsdag den 16. juli: Sebastian solo

Fredag den 7. august: Alberte Winding

Lørdag den 8. august: Poul Krebs

Lørdag den den 15. august: Jacob Dinesen

Fredag den 21. august: Allan Olsen

Lørdag den 22. august: Allan Olsen

Fredag den 28. august: Lars Lilholt

Køb billetter på Høloftets hjemmeside

 

ANNONCE