Nyhed

Dansk rockmuseum slår atter dørene op og forlænger Gasolin’-udstilling

GAFFA.dk – alt om musik

Fra uge 24 kan du igen besøge Roskildes rockmuseum, RAGNAROCK

Efter et langt forår uden besøgende slår museumsorganisationen ROMU i uge 24 igen dørene op.

Blandt ROMUs 10 besøgssteder finder man RAGNAROCK i Roskilde – et museum med fokus på pop, rock og ungdomskultur. RAGNAROCK indviede sidste efterår særudstillingen om Gasolin’, Så kom med mig, som det nu har forlænget den til den 15. december i år. 

Så kom med mig skulle oprindeligt have fundet sted frem til den 31. juli 2020, men museet forlænger udstillingen for at give flest mulige besøgende chancen for at opleve det danske rockband som museumsfortælling.

LÆS OGSÅ: MÅNEDENS EVENT: Gasolin'-udstilling: Skipper Skræk, Harleyer og frække chicks

– Det har været århundredets forsømte forår med COVID-19 for landets kulturinstitutioner, men nu ser vi meget frem til en sommer med åbne udstillinger og besøgssteder og håb om bedre tider, fortæller museumsdirektør Morten Thomsen Højsgaard, museumsdirektør ved ROMU.

Morten Thomsen Højsgaard understreger også, at genåbningen af RAGNAROCK og ROMUs andre ni besøgssteder ved Roskilde, Frederikssund og Lejre, bliver gradvis og kontrolleret:

– Da krisen ramte Danmark, ja, verden, forberedte vi os på tre måneder helt uden gæster og dernæst en periode frem til efteråret på halv kraft. Og sådan ser det ud til at gå. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger om afstand, om sikkerhed, om rengøring, om afspritning, om forsamlingers størrelser og så fremdeles. Derfor vil det i praksis også tage flere måneder, før museerne er tilbage med det meget omfattende udbud af store begivenheder, som vi ellers har haft succes med.

Du kan se mere på RAGNAROCKs hjemmeside eller på romu.dk.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm indtager Ragnarock med soloprojekt

ANNONCE