Nyhed

KARANTÆNE-TV: Heartland Festival afholder online-koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Den fynske festival har gentænkt formatet for sin intimscene Prxjects Stage, der de sidste to år har været repræsentant for ny dansk musik.

For at udfylde tomrummet i det fynske landskab har Heartland Festival i dag annonceret en række online-koncerter, der løber af stablen i dagene for det oprindelige arrangement. Samlingspunktet bliver festivalens Facebook og Instagram, hvor de danske artister folder sig ud den 30. og 31. maj.

Du kan blandet andet høre helt ny musik fra den tidligere Nelson Can-forsanger Selina Gin, opleve Lord Siva i selskab med produceren Carl Barsk samt nyde Takykardia i ledtog med Selma Judith. Det fulde program tæller også Awinbeh og School of X.

LÆS OGSÅ: Heartland er klar med datoer for 2021

Alle koncerterne bliver sendt via den nye virtuelle ”scene” Prxjects Stage @ Home, der er udviklet i samarbejde med Heartland og Prxjects by Mercedes-Benz.

Signe Christiani, der er en del af Prxjects by Mercedes-Benz, glæder sig over muligheden for at gøre scenen virtuel:

– I en tid præget af social distance og aflysninger på stribe er der mere end nogensinde brug for oplevelser, der kan rumme fællesskabet på nye måder. I det lys er vi glade for at kunne præsentere en lille bid af den Prxjects Stage-oplevelse, som vi oprindeligt havde planlagt. I fællesskab insisterer Heartland og Prxjects by Mercedes-Benz på at holde fast i at tilbyde perspektiv og unikke oplevelser – nu i et nyt virtuelt format, udtaler hun.

Signe Christiani fremhæver også et ønske om at forene musikere og publikum trods de nuværende omstændigheder, der har været skyld i festivalens aflysning:

– At være med til at skabe den her online-oplevelse harmonerer rigtig godt med Prxjects’ ønske om at skabe et udviklingsrum for musikken, så det også i denne her tid er muligt at fastholde en relation mellem artister, festival og publikum, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Heartland Festival fortæller om aflysning

Koncerterne bliver afholdt på forskellige lokationer omkring Egeskov Slot på Fyn, hvor festivalen afholdes årligt i slutningen af maj. Det specifikke tidsprogram for de virtuelle live-sessions offentliggøres mandag den 25. maj. Du kan følge med på Heartlands hjemmeside, hvor du også kan læse yderligere information.

ANNONCE