Nyhed

KARANTÆNE-TV: Ikonisk Prince-koncert streames til støtte for WHO

GAFFA.dk – alt om musik

Når du i weekenden kan streame koncertfilmen Prince and The Revolution: Live på YouTube, har du også mulighed for at donere penge til verdenssundhedsorganisationen WHO.

I morgen bliver den ikoniske Prince-koncert Prince and The Revolution: Live tilgængelig online for første gang. Koncerten blev optaget den 30. marts 1985 i Carrier Dome i Syracuse, New York og byder på numre som ”1999”, ”Purple Rain” og ”Let’s Go Crazy”.

Du kan se den via Princes YouTube-kanal, hvor den ligger fra fredag den 15. maj klokken 02.00 til mandag den 18. maj klokken 06.59 dansk tid.

Som optakt til filmen kan du i nat deltage i en Q&A med The Revolutions trommeslager Bobby Z på YouTube klokken 01.00 dansk tid.

Koncerten blev oprindeligt udgivet på VHS og var i lang tid udsolgt, indtil den blev genudgivet i 2017 som del i en deluxe-udgave af Purple Rain, oplyser Variety.

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE TV: Pernille Rosendahl giver gratis ”take away-koncert”

I samarbejde mellem YouTube, Google og Prince Estate vil streamingen af Prince and The Revolution: Live støtte WHO’s arbejde med COVID-19. Alle seere har mulighed for at donere penge, og for hver dollar doneret giver Google det dobbelte, op til maksimalt fem millioner dollars. Donerer du for eksempel 50 kroner, vil Google donere 100 kroner.

ANNONCE