Nyhed

Pet Shop Boys klar med ny dansk koncert-dato

GAFFA.dk – alt om musik

Electro-duoen Pet Shop Boys skulle have spillet på Paradepladsen i Viborg den 21. juni i år. Nu er koncerten på grund forsamlingsforbuddet rykket et år frem til den 20. juni 2021.

– Vi er mega glade for, at det er lykkedes at flytte koncerten til 2021. Det er altafgørende for os i denne tid, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

– Vi har hårdt brug for folks støtte og forståelse i denne corona-tid. Derfor håber vi indtrængende på, at gæster, der har købt billet gemmer deres billet, som automatisk vil gælde den nye dato, opfordrer han.


Paradepladsen er ifølge Tinghallen et ideelt koncertstedt for Pet Shop Boys, blandt andet på grund af de gamle kasernebygninger:

– Vi har valgt Paradepladsen som den perfekte kulisse til koncerten – og da det er lykkes os at flytte koncerten til samme weekend næste år, kan vi stadig fejre åbningen af Snapsting-ugen i 2021, fortæller Claus Donslund.

Han oplyser også, at billetkøbere vil få direkte besked med yderligere information.


LÆS OGSÅ: Spot on, boys

Pet Shop Boys kommende turné har fået titlen DREAMWORLD – The greatest hits live og bliver en samling af duoens allerstørste hits. Der vil blive adgang til koncertpladsen allerede i løbet af eftermiddagen, hvor danske Gangway vil varme op.

Den britiske duo, der består af Neil Tennant og Chris Lowe, har siden deres debutalbum i 1986 haft utallige hits såsom ”West End Girls”, "Suburbia", ”It's a Sin”, ”Always On My Mind” og "Go West".


Da de optrådte på Tinderbox i 2017 blæste de benene væk under GAFFAs anmelder Ras Bolding, der gav koncerten de maksimale seks stjerner og skrev: ”Britiske synth-veteraner viste klassen”

 

 


 

ANNONCE