Nyhed

VIDEO: Danske Human hylder Chris Cornell på treårsdagen for hans død

GAFFA.dk – alt om musik

"I en tid med isolation og ensomhed er hans kunst måske mere relevant end nogensinde før"

I dag er det tre år siden, Soundgarden-sangeren Chris Cornell døde, 52 år gammel. Cornell var også solokunstner og vokalist i bandet Audioslave, der var aktivt fra 2001-2007 og i den kortvarige gruppe Temple of the Dog, der eksisterede fra 1990-1992.

Det aarhusianske hardrockband Human har valgt at hylde den kraftfulde vokalist ved at indspille en fortolkning af et af hans mest kendte numre, nemlig "Cochise", der åbner Audioslaves selvbetitlede debutalbum fra 2002. Videoen er helt i tidens ånd indspillet af gruppens medlemmer hver for sig, og de visuelt afslappede sessions står noget i kontrast til den intense performance, der lægger sig tæt op ad Audioslaves original. Se videoen ovenfor.


Bandet fortæller i en pressemeddelelse:

"Chris Cornell var en indflydelsesrig person inden for rockmusikken, og den 18. maj 2020 er det tre år siden, han gik bort. Hans karriere tæller Soundgarden, Audioslave, Temple of the Dog og en del soloudgivelser, og hans musik er endda blevet fortolket af musikere som Johnny Cash. I en tid med isolation og ensomhed er hans kunst måske mere relevant end nogensinde før. Hans storslåede karriere og talent for musik og lyrik har været en inspiration for hele verden og fortjener anerkendelse. Human har brugt tiden i coronaens stilhed på at lave en larmende hyldest, i form af et cover af sangen "Cochise", uden nær-kontakt, men med fuld rockattitude."

Human består af følgende medlemmer:


Guitar og sang: Joachim Rahbek Iversen
Bas: Jakob Jonathan Bjerg
Trommer: Mikkel Holt Niklassen

LÆS OGSÅ: Nekrolog: Sort hul i solen – Chris Cornell er død i Detroit, 52 år

ANNONCE