Nyhed

KARANTÆNE-TV: Elton John er vært for et utal af verdensstjerner

GAFFA.dk - Alt om musik

Stuekoncerterne byder på optrædener fra blandt andre Dave Grohl, Billie Eilish, Mariah Carey, Lizzo, Sam Smith og mange, mange flere.

Sir Elton John tog i går kampen op imod coronavirus som vært for iHeartRadio Living Room Concert For America – en støttekoncert, der skal hjælpe amerikanere ramt af coronavirus. I mellem de forskellige optrædender fra et stjernespækket line-up kan se man høre historier fra den virkelighed, vi befinder os i, og donere til forskellige hjælpeorganisationer. 

"Vi hylder de professionelle i sundhedssektoren og de lokale helte, som hjælper med at bekæmpe COVID-19 med vores iHeartRadio Living Room Concert For America," skrev radioplatformen iHeartRadio på Twitter inden udsendelsen. 

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Stream koncerter med Rage Against The Machine, Blur, Wu-Tang Clan m.fl.

Den stortopsatte livesending er en erstatning for den ellers aflyste iHeart Radio Music Awards og fungerer i stedet som en hyldest til alle de mennesker, der lige nu kæmper for at holde sammen på verden.

Elton John starter showet med en kort tale om formålet med koncerten: "Her sidder vi så, allesammen sammen derhjemme. Du har din familie og dine kære, og jeg har også mine tæt på. Vi passer på hinanden i den her krise. Lad mig fortælle dig, hvad der kommer til at holde os sammen: Al den godhed, der sker rundt omkring i verden. Der er læger, sygeplejersker og forskere forrest i frontlinjen. De er et levende bevis på, at ikke alle superhelte bærer kapper."

Talen bliver fuldt op ad Dave Grohl, der spiller "My Hero". Du kan se hele udsendelsen på én gang, eller hoppe rundt i de forskellige indslag.

ANNONCE