x

KARANTÆNE-TV: Stream koncerter med Rage Against The Machine, Blur, Wu-Tang Clan m.fl.

KARANTÆNE-TV: Stream koncerter med Rage Against The Machine, Blur, Wu-Tang Clan m.fl.

Den schweiziske jazzfestival Montreux Jazz Festival har i samarbejde med onlineportalen Stingray Qello åbnet op for gratis streaming de næste 30 dage. Det er dog ikke kun jazz, der kan streames.

Med promokoden FREEMJF1M er det nu muligt at opleve over 50 live-acts, som alle har optrådt til Montreux Jazz Festival igennem tiden. Wu-Tang Clan, Marvin Gaye, Ray Charles og Deep Purple er bare nogle af navnene.

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: TIDAL livestreamer koncerter med massive musikere – gratis

Stingray Qello er en onlineportal og kartotek med et udvalg på over 1.500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer. På sitet finder du blandt andet Rage Against the Machines liveoptræden fra Finsbury Park, et omfattende portræt af Freddie Mercury samt Blur live fra Hyde Park.

LÆS OGSÅ: GUIDE: De bedste online musikdokumentarer og biopics lige nu

Af danske kunstnere kan du finde Michael Poulsen og Volbeat med et live-act fra 2009 på dansk grund. I dokumentaren Piramida kan du blive klogere på Efterklang og deres søgen efter reallyde på Svalbard.

For at få adgang til det store udvalg af musik skal du bruge promokoden FREEMJF1M og oprette dig på sitet, du finder her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA