Nyhed

Sam Smith ændrer titel på nyt album og udskyder det – begge dele grundet coronakrisen

GAFFA.dk – alt om musik

”Jeg har tænkt meget de sidste par uger"

27-årige Sam Smith udskyder udgivelsesdatoen på deres tredje album. Albummet, med titlen To Die For, var i første omgang sat til udgivelse den 1. maj. Gennem Twitter har den engelske sanger og sangskriver nu bekræftet, at albumudgivelsen bliver udskudt, samtidig med at albummets titel vil blive ændret som følge af coronavirus-pandemien.

I sit tweet skriver Smith:

”For det første ønsker jeg at sende kærlighed og styrke ud til alle, som er blevet påvirket af denne situation. Jeg håber, I er okay under denne ekstremt underlige, triste tid, som sker uden fortilfælde”.


LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Sam Smith som non-binær flertalsperson – krænkelsesparathed eller almindelig høflighed?

”Jeg har tænkt meget de sidste par uger og føler ikke, at titlen på mit album og kommende udgivelse føles rigtig. Derfor har jeg besluttet mig for at forsætte med at arbejde på albummet og lave nogle vigtige ændringer og tilføjelser”.

”Jeg ændrer titlen på mit album og udskyder udgivelsesdatoen – begge valg er nu bekræftet”.


Sidste år offentliggjorde Smith, at det nye album vil være mere pop-drevet end deres seneste album The Thrill of it All.


LÆS OGSÅ: Sam Smith annoncerer upbeat album

Smith bekræfter til sidst i tweetet, at albummet vil blive udgivet i år – indtil da vil de løfte sløret for ny musik inden for de næste par måneder.

Sangeren har allerede udgivet fire singleforløbere for albummet, herunder en sang med titlen "To Die For".


Varm op med førstesinglen "Dancing With a Stranger:"

 


ANNONCE