Nyhed

Black Sabbath-ikon er chokeret over hitsang – "modbydeligt"

GAFFA.dk – alt om musik

Bassisten, sangskriveren og et af de grundlæggende medlemmer af Black Sabbath, Geezer Butler, kalder Cardi B's hit-sang “WAP” modbydelig i et interview med Kerrang!

Sangen "WAP" af Cardi B og Megan Thee Stallion har overtaget verden. Ud over at være uhyre populær har den også været offer for meget kritik på grund af dens, for nogle, kontroversielle tekstunivers (med en tilhørende eksplicitte video). WAP står for "Wet-Ass Pussy" (meget løst oversat: "virkelig våd fisse"), og sangen er fyldt med seksuelle hentydninger.

Som et af de første metalbands i historien oplevede Black Sabbath en masse trusler og had. De blev blandt andet kaldt satanister, men “WAP” ser ud til også at have taget den raffinerede Butler på sengen:

"Enhver ny musik, der kommer ud, ses som djævelens musik. Jeg husker, da Elvis var på tapetet, og alle sagde, at han var Satan. Men i 60'erne og 70'erne blev han så en national skat. Dette sker med en hver ny bølge, og da rap blev en ting, var alle bekymrede over det, og hvilke ord rapperne brugte. Jeg må dog sige, at Cardi B gjorde mig sur med den WAP-sang. Det er modbydeligt! Men det er sådan, det er."

"En af mine venner vidste ikke, hvad sangen handlede om," fortsætter Butler, "men hans 10-årige datter sang den. Hvad fanden?! At sætte sangen på et album er okay, men at udgive den som en single... Det er lidt meget. Men jeg er også 71 år. En gammel ged!"

LÆS OGSÅ: Cardi B & Megan Thee Stallion hitter over hele verden – men ikke i Danmark

Black Sabbaths officielt sidste koncert var i februar 2017. Nogle af bandmedlemmerne har dog udtrykt interesse for at lave flere koncerter, herunder guitaristen Tony Iommi. Mens Butler selv og sanger Ozzy Osbourne har været meget skeptiske.

Se den famøse video her: LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Disney-udgaven af Cardi B og Megan Thee Stallions "WAP"


ANNONCE