Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy annoncerer ekstra intimkoncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet giver yderligere to ekstra intimkoncerter i Vega.

Dizzy Mizz Lizzy måtte tidligere i år melde ud, at deres store arenaturné må vente helt til foråret 2022. For nylig annoncerede de dog, at de ville spille intimkoncerter i Store Vega til marts – disse er udsolgt, men nu er det offentliggjort, at de giver endnu to shows den 19. og 20. april 2021, også i Store Vega.

Forsanger, guitarist og sangskriver Tim Christensen fortæller:


 – Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet.

Tim Christensen afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

 – Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget.


Tim Christensen tilføjer, at bandet naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst den selvbetitlede debut fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som "Waterline" og "Silverflame" og et salg på over 200.000 eksemplarer.

Det officielle billetsalg starter i morgen, torsdag d. 19. november kl. 10.00 via livenation.dkvega.dk og ticketmaster.dk

GAFFAs anmelder var begejstret for albummet Alter Echo og tildelte fem stjerner.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Betontungt og mere end bundsolidt

Kom i stemning med "The Middle" fra Alter Echo:


ANNONCE