Nyhed

Katie Melua annoncerer sin første worldwide livestream-koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Katie Melua annoncerer nu en verdensomspændende, billetbaseret global livestream-koncert 

Den georgiske/britiske singer-songwriter og hendes band kan således opleveles virtuelt den 4. december i et af Londons mest spektakulære spillesteder, det historiske Rivoli Barroom. Eventet kommer efter udgivelsen af hendes anmelderroste
Album no. 8

”Jeg kunne ikke være mere glad for at fremføre Album No. 8 og nogle favoritter fra mit bagkatalog med mit kære band og besætning næste måned,” siger Katie i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Siden jeg så det allerførste Driift-show, med Laura Marling i Union Chapel, har jeg forsøgt på at finde en måde at bringe vores hold sammen i en smuk ramme for at spille live for vores fans.”

LÆS OGSÅ:ANMELDELSE: Uskyldsren autenticitet og moden styrke

Til sin første verdensomspændende livestream valgte Katie at samarbejde med Driift, hvis nylige billet-livestream-begivenheder har inkluderet anerkendte koncerter med Laura Marling, Nick Cave, Niall Horan, Dermot Kennedy, Biffy Clyro og James Bay. Den meget specielle begivenhed med flere kameraer vil blive livestreamet til fans over hele verden, tidsbestemt til bestemte regioner.

”Vores valg af lokation er det smukke Rivoli Ballroom i hjertet af London. Åbnet i 1913 og en berømt dancehall i 1950'erne var bygningen rammen for videoen til vores nylige single “A Love Like That”. Jeg havde fornøjelsen af ​​at optræde på den spektakulære scene til optagelsen, og jeg kan ikke vente med at vende tilbage til endelig at spille for et publikum,” fortæller Katie Melua om lokationen.

Koncerten starter kl. 21.00 dansk tid og man vil kunne købe billetter via dette link.ANNONCE