Nyhed

Fallulah annoncerer nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

All My Eyes Are Open part I and II er på gaden 13. november

Fallulah udgiver snart sit fjerde album, All My Eyes Are Open part I and II, som udkommer 13. november. Albummet følger op på sidste års ep, All My Eyes Are Open part I og består, som titlen antyder, af denne ep og en ny samling sange.

Samtidig fejrer Fallulah 10 års jubilæum som albumkunstner, for det er i år 10 år siden, hun debuterede med The Black Cat Neighbourhood, hvor blandt andre GAFFA spåede hende et stort gennembrud med hendes alsidige og iørefaldende popmusik med inspiration fra andre genrer – et gennembrud, hun også hurtigt fik.

Gennem årene har Fallulah modtaget en lang række priser, blandt andet Danish Music Awards, GAFFA-Prisen, Carl-Prisen og P3-Prisen. Hendes allerførste single "I Lay My Head" blev i øvrigt Ugens Uundgåelige på P3.

"Bloodline" fra albummets første del udkom sidste år og er blandt de mest spillede Fallulah-sange på dansk radio. Alle tre singler fra første del ("God Bless You", "Bloodline" og "Dysfunctional") har haft deres premiere på live-tv i så forskellige programmer som TV2s nytårsshow, Go’ Morgen Danmark og GAFFA-Prisen. Sangene er blevet spillet på både P3, P4 og P6, hvilket siger lidt om Fallulahs alsidighed.

Albummet er ligesom sidste års ep udgivet på Fallulahs eget selskab, La Boom Records, efter at hun tidligere har udgivet på både multinationale Sony Music og det amerikanske indie-label Instant Records.

”Jeg har brug for at holde min relation til musikken hellig, og derfor havde jeg også virkelig brug for at kunne holde den fri af andres meninger og holdninger i skabelsesprocessen. På den måde er det her album skabt på en, for mig, meget anderledes måde”, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Fallulah har netop udsendt singlen "Scared of Love", et upbeat, smårocket ”nostalgisk indblik i ungdommens frihed og de klare minder, vi bærer med os derfra”, som Fallulah fortæller. ”Den handler om, hvor stærkt man sanser alle indtryk, smage og lyde, når man oplever dem for første gang. Om at opdage kærlighedens komplicerede natur og om at have lyst til at hive en anden person ud af de omstændigheder, de er låst fast i og omsvøbe dem i tryghed. Om at ønske at de lyse sommernætter med saltstift hår og mavegrin kan vare ved for evigt”.

Alle Fallulahs tre første album samt sidste års ep har i øvrigt fået fem stjerner af GAFFA, så det bliver spændende at se, om hun kan holde niveauet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Fallulah er alt andet end dysfunktionel

Varm op med "Scared of Love":

ANNONCE