Nyhed

RECession Festival-band aflyser – erstatning klar

GAFFA.dk – alt om musik

Svenske Mankind erstattes af aarhusianske ZRN

Det svenske, Seattle-inspirerede band Mankind måtte i går erkende, at de ikke kan komme til Danmark og spille til weekendens aarhusianske RECession Festival, da smittetrykket er for højt i deres område. Som erstatning bliver aarhusianske ZRN tilføjet lørdagens program, som også tæller Rådne Lunger, PowerSolo og Speaker Bite Me.
 
ZRN er en aarhusbaseret duo alias Stine Beck og Christian Sinding Søndergaard, som spiller en blanding af dark ambient og experimental noise tilsat en smule industrial. Medlemmerne udgør også halvdelen af støjrockbandet Tales of Murder and Dust. I ZRN byder de på et setup med to guitarer, synth, trommemaskine og talrige effektpedaler. Med det udstyr skaber de ifølge RECession "en intens live-performance, der veksler mellem improviserede passager og faste numre". 
 
 
Den 20. udgave af festivalen løber af stablen 30.-31. oktober på Radar og Café Støj i Aarhus.
Grundet corona bliver festival afholdt med et begrænset antal siddepladser. Der er udsolgt til lørdagens program, men enkelte billetter tilbage om fredagen, som byder på Kasper Staub, Pacific Swell, AEX og Schwarze Fiktion. Billetter kan købes via www.recession-festival.dk 
 
RECession er en tilbagevendende festival i Aarhus og har siden sin start i 2000 præsenteret aarhusianerne for både kendte og helt nye artister inden for de alternative genrer. Heriblandt Trentemøller, Einsturzende Neubauten, Spiritualized, The Fall, Marc Almond, Martin Hall, De Underjordiske, First Hate og mange, mange flere.
 
Hør ZRN's "SZLorn – The Wakening"
 
ANNONCE