Nyhed

VIDEO: Jack White hylder Eddie Van Halen i stort tv-show

GAFFA.dk – alt om musik

Jack White spillede i lørdags, 10. oktober, på Saturday Night Live, hvor han ærede den nyligt afdøde guitarlegende Eddie Van Halen.

Whites musikoptræden blev besluttet som et sidste-øjebliks indslag til showet på denne dag, og rockmusikeren valgte at spille én af sine sange på en guitar, som Eddie Van Halen har designet.

Efter et medley med White Stripes-hittet "Ball and Biscuit," Beyoncés "Don't Hurt Yourself" og Blind Willie Johnsons "Jesus Is Coming Soon" sluttede Jack White af ved at skifte til den blå Van Halen-guitar og spille sit eget solo-hit fra 2014, ”Lazaretto”.


LÆS OGSÅ: Se rockverdenens hyldester til Van Halen

Han forklarer, at han ”ikke ville fornærme Van Halens talent ved at forsøge at spille én af hans sange” i et instagram-opslag. Nedenfor kan du se hans optræden med "Lazaretto", hvor han spiller på den blå guitar, som ”Eddie venligt sørgede for blev lavet til mine behov”.


Grunden til, at White blev valgt til lejligheden i sidste øjeblik, var, at han faktisk ikke var Saturday Night Live’s første valg. De skulle nemlig oprindeligt have haft den 27-årige countrymusiker Morgan Wallen på besøg, men efter en video på TikTok, der viser denne musiker feste uden mundbind på, følte showets ledelse ikke, at han levede op til deres sikkerhedsprotokol.

Wallen har skrevet på Instagram, at han ”respekterer showets beslutning”, og at han ”vil forsøge at opføre sig mere voksent”.

 


ANNONCE