Nyhed

Ane Brun udgiver to album og giver dansk koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Den norske sangerinde og sangskriver Ane Brun udgiver to nye album efter fem års albumpause og annoncerer nye danske koncertdatoer i 2021.

Ane Brun skulle have været på turné i år, men har som adskillige andre artister været nødt til at rykke det hele grundet COVID-19-pandemien. Derfor kan hun nu opleves på Vega i København, den 22. april 2021, med hele to nye album i hænderne. Og ifølge vores tidligere anmeldelser af den dygtige sangerinde er det værd at notere i sin kalender. Hendes optræden i 2016 på samme spillested høstede nemlig seks ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, som desuden udtalte store ord om den naturomfavnende artist:

”Sammenligningerne med artsfæller som Lisa Nilsson og Sissel Kyrkjebø er fortjente, men hun overgår dem med sin på én gang stærke og skrøbelige, lyse vokal”

LÆS OGSÅ: Stemmen, der kan spille på alle hjertestrenge

Efter en stille periode fra Ane Brun i fem år har 2019 desuden været året, hvor hun efter sin fars død i 2016 igen kunne sætte sig ned og lade kreativiteten flyde. Og det kommer der altså to nye album ud af, som vi kan glæde os over inden koncerten næste år: After the Great Storm og How Beauty Holds the Hands of Sorrow, som indeholder i alt 18 nye sange og udkommer henholdsvis den 30. oktober og den 27. november 2020.

Om de to album forklarer den norske sangerinde i en pressemeddelelse, at de beskæftiger sig med de helt store spørgsmål i livet; spørgsmål som hele COVID-19 pandemien blot har gjort endnu mere aktuelle. De handler om:

”Frustration over verdens tilstand, hvordan vi sørger over en, vi elsker, eksistentialisme, kærlighed, forhold, ensomhed, indre kampe, søvnløse nætter… Egentlig bare om at være menneske”.

LÆS OGSÅ: Træeerne vokser ind i himlen 

ANNONCE