Nyhed

Katastrofe-festivalen fra 1999 bliver tema for Netflix-serie

GAFFA.dk – alt om musik

Woodstock '99 havde som mål at genoplive "freden og kærligheden" fra den originale festival, men alt gik op i røg – bogstaveligt talt.

Den fire dage lange musikfestival havde navne som Limp Bizkit, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine og Insane Clown Posse på programmet, men kom i stedet for fred og kærlighed til at blive forbundet med sundhedsproblemer, skader, brande og voldtægter. Det blev også sendt direkte på MTV, så verden kunne se det i realtid.

”Hvis du tror, ​​at Fyre Fest var kaos, er dette det næste niveau”, som Consequence Of Sound udtrykker det i sin rapport om, hvad der skete på festivalens 30-års jubilæum, der var tænkt til at genoplive den magiske festival fra 1969.


Begivenhederne omkring Woodstock '99 bliver nu genstand for en tv-serie/dokumentar, der udkommer via Netflix. Folkene bag serien er Raw TV, der står bag den anerkendte Don't F**k With Cats. BBH Entertainment er også tilknyttet den kommende Woodstock-dokumentar, og de har tidligere arbejdet med for eksempel Depeche Mode: Spirits In The Forest.

Produktionen er allerede begyndt, og kilderne siger, at vi kan forvente "den virkelige historie bag, hvordan dage med fred, kærlighed og musik endte i flammer". Der opstod flere brande på festivalen, og enorme mængder skader og sygdomsudbrud fandt sted.

Der spekuleres i, om Limp Bizkits sanger Fred Durst vil deltage. Der var mange problemer med festivalen, men det hele nåede sit højdepunkt den sidste dag, lige under Limp Bizkits koncert, da folk under sangen ”Break Stuff” begyndte at ødelægge og sætte ild til ting, efter at Fred Durst opfordrede publikum til netop det. Hans provokation førte til et større oprør blandt de over 400.000 besøgende. Se et klip nedenfor.


LÆS OGSÅ: Taget faldt sammen under Limp Bizkit-koncert

Festivalen var generelt præget af dårlige hygiejneforhold, dårlige vandressourcer og ekstremt høj varme. Nederunder Limp Bizkit-videoen kan du se, hvordan branden under Red Hot Chili Peppers-koncerten blev håndteret, samt hvordan festivalpladsen så ud efter begivenheden.

Limp Bizkit - "Break Stuff":

Brand under Red Hot Chili Peppers-koncert:Festivalen under og efter oprør:

ANNONCE