Nyhed

Ny metal-festival offentliggør første navne

GAFFA.dk - alt om musik

Prime Fest forlænger festival i 2021 og er klar med de første navne. Oplev blandt andet de internationale navne Crystal Lake og While She Sleeps.

Den københavnske metal-festival, Prime Fest, skulle have haft sin debut i 2020, men blev som langt de fleste andre festivaler desværre nødt til at aflyse grundet COVID-19 pandemien. Den nye festival med fokus på moderne rock- og metalmusik vender dog drønstærkt tilbage i 2021, hvor Prime Collective, der står bag festivalen, har valgt at forlænge festivalen, så den forløber over to dage i stedet for den én, som det ellers var planlagt i 2020.

Prime Fest finder sted i dagene 25.-26. juni 2021 og annoncerer allerede nu det første hold af spændende artister: While She Sleeps (UK, billedet), Crystal Lake (JP), The Fall of Troy (US), Siamese (DK) og Heart Of A Coward (UK).


Festivalen, der finder sted på spillestederne Amager Bio og BETA2300, regner i alt med at kunne annoncere mellem 20 og 23 navne fra hele verden, og de vil blive offentliggjort løbende de næste fem måneder.

Om sin drømmefestival forklarer frontmand i Siamese og leder for festivalen, Mirza Radonjica, i en pressemeddelelse:

"Vi havde høje forventninger sidste år, og et ret imponerende billetsalg for et ret lille event.
Og selvom vi begræder de tab vi har lidt, så har vi lært en del, og derfor bliver årets plakat
en forbedring. Vi forsøger at give et fingerpeg om fremtidens store bands, og vi håber, at den
nysgerrige musiklytter kigger vores vej. Der vil være noget for enhver smag!"


Billetter til Prime Fest kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Vovet set med uglesete genrer 

ANNONCE