Nyhed

Originalt Kraftwerk-medlem gæster Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den legendariske electro-trommeslager Wolfgang Flür kommer til Kulturmaskinen i Odense

Nu kan du snart opleve pulserende rytmer og elektroniske beats på Kulturmaskinen i Odense. Tyske Wolfgang Flür kommer nemlig forbi på årets EXPO:Robotics den 7. november kl 20.00 og giver et dj-sæt.

Flür er især kendt som trommeslager for det ikoniske band Kraftwerk, hvor han figurerede som originalt medlem i perioden 1973 til 1987 – et band, som vores anmeldere de seneste år både har givet fem og seks stjerner. Se blandt andet nedenstående anmeldelse.

Wolfgang Flür udgav i 2000 sin selvbiografi Ich war ein Roboter (Jeg var en robot), hvori han blandt andet beskriver sin tidlige musikalske karriere og erfaringer fra Kraftwerk. I 2004 udsendte han en single med samme navn.


Robotmanden er nu på banen med sit tredje solo-album Magazine, som har været undervejs i hele fem år. På albummet fremgår både tehno-duoen U96, Juan Atkins Fabrice Lig, Claudia Brücken (ex-Propaganda), Miriam Suarez, Rob Keane, Peter Hook (ex-New Order/Joy Division), Anni Hogan (ex-Marc Almond & The Mambas) og ikke mindst Midge Ure fra Ultra Vox.

Foruden dj-sættet den 7. november på Magasinet kan publikum opleve Wolfgang Flür i en eksklusiv artist talk i Frølageret. Intervieweren er den mangeårige GAFFA-skribent Hansen.

LÆS OGSÅ: Kraftwerk-medstifter Florian Schneider er død


Teamet bag arrangementet lover, at publikum ikke skal bekymre sig om COVID-19, idet der tages alle forholdsregler. Det betyder også, at gæsterne må rocke med på stolesæderne til det siddende dj-sæt, hvor de i stedet for at slå sig fuldstændig løs får mulighed for at fordybe sig i musikken og de, ifølge pressemeddelelsen, smukke visuals.

LÆS OGSÅ: Legende legender

Billetter til arrangementet kan købes lige her


ANNONCE