Nyhed

Rasmus Walter kæmper sig op til overfladen i ny video – og annoncerer album

GAFFA.dk - alt om musik

Popsangeren Rasmus Walter udgiver i dag musikvideoen til singlen ”I Mit Blod”, der handler om to mennesker i dyb krise. Samtidig annoncerer han et nyt album.

Rasmus Walter, som netop er aktuel i Toppen Af Poppens 10. jubilæumssæson, udgiver i dag sin musikvideo til sin nye single ”I Mit Blod”, der er skrevet i samarbejde med sanger og sangskriver Karl William og producer Frederik Carstens.

Singlen behandler et alvorligt emne, men er samtidig en up-tempo sang, der lægger op til bevægelse på dansegulvet. Sune Sørensen, prisvindende filminstruktør, er instruktøren bag musikvideoen, og han har netop valgt at omfavne denne splittelse i sit arbejde med billedsiden til sangen:


”'I Mit Blod' har en iboende smerte; en konflikt mellem det bundløse og det svære over for det optimistiske og det opløftende, en melankoli der divergerer fra sangens tempo og tone. Derfor valgte jeg at foreslå noget helt andet end det, Rasmus først selv havde forestillet sig. Jeg ville gerne lave en film, der tog fat på sorgen, og hvordan vi finder hinanden igen, når vi er så langt fra hinanden, uanset hvad årsagerne er,” fortæller Sune Sørensen i pressemeddelelsen.

I Mit Blod er også titlen på Rasmus Walters femte soloalbum, der udkommer 30. oktober i år og er hans første fulde album siden Himmelflugt fra 2016. 

LÆS OGSÅ: Veloplagt vikar med glimt i øjet 


Se videoen her:

Rasmus Walter - I Mit Blod from Playground Music Denmark on Vimeo.


ANNONCE