Nyhed

Runde 2: Dave Grohl skriver sang til den 10-årige trommeduellant

GAFFA.dk – alt om musik

Foo Fighters-frontfigur og tidligere Nirvana-medlem er ikke titler, der gør én for fin til at give sine fans noget ekstra.

I hvert fald ikke for Dave Grohl, der er i gang med en online-tvekamp i trommespil, udfordret af 10-årige Nandi Bushell. De havde forleden runde 1, hvor de begge spillede Foo Fighters-sangen ”Everlong”

LÆS OGSÅ: Se Dave Grohl i virtuel trommeduel med 10-årig


Grohl udfordrede den unge pige til at spille sangen ”Dead End Friends” af trommeslagerens sideprojekt, supergruppen Them Crooked Vultures, bestående af Grohl selv på trommer, Queens Of the Stone Ages Josh Homme på guitar og vokal, og Led Zeppelins John Paul Jones på bas.

Nandi Bushell fulgte også op på denne udfordring – se video nederst i artiklen her – og som svar til denne opfølger har Grohl altså lagt en video op, hvori han siger: ”Okay, du fik mig. Du vinder runde 1. Men jeg har noget særligt til dig”.

Og det må man i dén grad sige. Rocklegenden har skrevet en sang, der mildest talt hylder det unge trommegeni; et par af tekstlinjerne er ”Nandi – Superpige nummer ét.” ”Nandi – Bedste trommeslager i verden” og ”Nandi er dronningen”. Hør sangen her, der selvom den efter Grohls udsagn er temmelig improviseret, har en ganske tæt redigeret video og en feature fra børnene The Grohlettes med på korstemmer.


Dave Grohl har gjort meget for sin fanbase på det sidste. Han sluttede sig i august til en online-jam med superfan Pat Finnerty og lavede også en video til den lige så unge trommeslager Yoyoka, som blev vist på The Ellen DeGeneres Show, hvori han roser også denne pige til skyerne.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl giver fan en oplevelse for livet


LÆS OGSÅ: VIDEO: 10-årigt geni spiller udfordrende Rush-klassiker

ANNONCE