Nyhed

Boy George afslører detaljer om spillefilmen ”Karma Chameleon”

GAFFA.dk – alt om musik

Boy George har offentliggjort en video, som opfordrer skuespillere fra hele verden til at søge rollen som ham.

Boy George er kommet med en opdatering angående den kommende biografiske spillefilm Karma Chameleon og dets cast i en ny video. I videoen opfordrer han skuespillere fra hele verden til at spille ham i filmen. Det skriver NME.

I hælene på de succesfulde film Rocketman og Bohemian Rhapsody om henholdsvis Elton John og Freddie Mercury blev projektet Karma Chameleon for første gang annonceret i 2019, dog uden titel på daværende tidspunkt.


Filmen skildrer historien om Boy Georges historie fra hans opvækst i en irsk familie i arbejderklassen til successen i 1980’erne med Culture Club sammen med de andre medlemmer af gruppen, John Moss, Roy Hay og Mikey Craig.

I videoen, delt af sangeren på de sociale medier, udtaler Boy George, at filmen vil blive optaget i London og rundt om i verden til sommer.

Sangeren afslører desuden, at skuespiller Danny Mays skal spille hans far og siger også, at ”der er rygter om, at Keanu Reeves dukker op”.


Der mangler, ifølge Boy George, også en skuespiller til at spille ham, ”Vi er på udkig efter en modig ung skuespiller. Det bliver fantastisk. Jeg vil imponeres! Ses på settet”.

LÆS OGSÅ: Han spiller Joey Ramone i kommende film

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Boy George (@boygeorgeofficial)


ANNONCE