Nyhed

CHEFF RECORDS spiller ekstra jubilæumskoncert i Aarhus

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter billetterne blev revet væk til koncerten i K.B. Hallen, har de besluttet sig for at fortsætte festen en dag længere

CHEFF-drengene har sat et irreversibelt aftryk på lyden af dansk hiphop, og den 16. oktober i år fejrer de det, der blev startskuddet på drengenes musikkarriere, med koncerten CHEFF RECORDS 10 års jubilæum i Aarhus Congress Center. På scenen står KIDD, TopGunn, ELOQ og Klumben.

For et årti siden stod adskillige danskere rundt omkring i landet, på diverse klubber og til privatfester og dansede amok til KIDD’s ‘’Kysset med Jamel’’ og TopGunn-collabet ‘’Gør Sin Ting’’. Foruden at være kæmpehits markerede sangene også en ny lyd på den danske rap-scene.


CHEFF RECORDS fik massiv succes i 2011 og spillede kort tid efter gennembruddet store koncerter til blandt andet Distortion og i Store Vega i København. Det indtil da fuldstændig ukendte musikkollektiv blev lynhurtigt landskendt og dominerede i en årrække spillelisterne med dansehits i hele Danmark. Tidligere i år udgav de singlen ‘’Sender mig til månen’’, der er det første fællesnummer fra CHEFF RECORDS-holdet i årevis. 

Koncerten finder sted i Aarhus Congress Center den 16. oktober kl. 20, og dørene åbner kl. 18.

Billetsalget starter d. 3. maj kl. 10, og billetter kan købes lige her.


Læs også: 5000 var samlet til koncert: Ingen smittespredning 

Varm op til koncerten med ‘’Sender mig til månen’’:


 

ANNONCE